Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Etteplanilta uusi palvelu dokumentaation luomiseen ja jakeluun

01.03.2021 13:00

 

Etteplan on julkaissut maailmanlaajuisesti saatavilla olevan Etteplan HowTo -palvelun. Täysin uusi pilvipohjainen ratkaisu mahdollistaa teollisuuslaitteita ja muita valmistavan teollisuuden tarpeita koskevan teknisen tiedon tehokkaan luomisen, turvallisen ylläpidon ja monikanavaisen on demand -jakelun. 

Etteplan HowTo on kokonaisvaltainen pilvipohjainen palvelu digitaalisen teknisen tiedon hallintaan ja tallentamiseen. Se hakee pilvestä dataa ja muokkaa sen interaktiiviseen muotoon, jota käyttäjä pääsee hyödyntämään älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sovelluksen tai käyttöliittymän kautta. Etteplan How To –palvelun avulla tietoa voidaan kääntää jouhevasti, jakaa muutoksia välittömästi ja käyttää sisältöjä ketterästi myös uusiin tarpeisiin. Ajantasainen dokumentaatio on aina saatavilla verkossa ja ammattilaisten käytettävissä millä tahansa laitteella. Sisällöstä voidaan myös tehdä kattavasti hakuja.

Päivittyvä ja helposti saatavilla oleva digitaalinen tekninen dokumentaatio lisää asennus- ja huoltotehtävissä ja muilla vaativilla aloilla työskentelevien insinöörien, teknikoiden ja asiantuntijoiden tuottavuutta. Kun tärkeän tiedon etsimiseen kuluu vähemmän aikaa, ongelmatilanteet saadaan aiempaa useammin hoidettua kerralla nopeasti kuntoon. Prosesseista tulee nopeampia ja tehokkaampia, mikä parantaa niin työntekijöiden kuin asiakkaiden tyytyväisyyttä.

”Pilvipohjainen ja helposti haettavissa oleva tekninen dokumentaatio tuo käyttäjille välitöntä helpotusta siihen tilanteeseen, jossa he tavallisesti turhautuvat vastausta etsiessään. Ensimmäiset toteutukset ovat osoittaneet tuottavuuden paranevan selvästi erilaisissa asennus-, käyttö- ja kunnossapitotehtävissä, kun oikea tieto löytyy helposti juuri silloin, kun sitä tarvitaan”, sanoo Mikael Vatn, Etteplanin Teknisen dokumentoinnin ratkaisut-palvelualueen johtaja.

Tuotekehityksen ja uusien tuotteiden markkinoille tuonnin nopeuttamiseksi teknistä dokumentaatiota täytyy luoda aiempaa nopeammin, mutta samalla asianmukaisia säädöksiä noudattaen. Sisällön kierrättäminen, manuaalien rikastaminen visuaalisilla elementeillä ja jakelu pilvialustalta muuttaa täysin teknisen dokumentaation luomisen ja julkaisemisen prosessin.

“Etteplan HowTo on uuden ajattelun tulos. Olemme muotoilleet uudelleen ammatillisen teknisen informaation tuottamisen ja käytön kokonaisprosessin. Ensisijaisena tavoitteena oli lisätä tiedon luomisen, kääntämisen, uudelleenkäytön ja jakelun tehokkuutta. Olemme ylpeitä siitä, että pystyimme kehittämään tällaisen mullistavan palvelun koronavuodesta huolimatta ”, Mikael Vatn sanoo.

Pilvipohjainen teknisen dokumentaation jakelu parantaa myös työturvallisuutta, koska ohjeet ovat aina käsillä ja ajan tasalla. Monimutkaisissa teknisissä tehtävissä helposti ymmärrettävä opastus on välttämätöntä, jotta varmistetaan, että kaikkia prosesseja noudatetaan oikein. Etteplan HowTo -palvelun ainutlaatuiset analytiikkaominaisuudet antavat palautetta siitä, miten ja milloin tietoa käytetään. Sen avulla koneiden ja laitteiden toimittaja saa arvokasta tietoa, jonka avulla se voi parantaa entisestään paitsi dokumentaatiota myös itse tuotetta tai palvelua.

Tutustu tarkemmin Etteplan HowTo -palveluun: www.etteplan.com/howto

18.04.2021 11:00Kaupan liikevaihto kasvoi helmikuussa 3,9 prosenttia, myös tukkukauppa kasvussa
16.04.2021 22:20KATSO TÄSTÄ 16.4. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
13.04.2021 12:22Muutoksen tekijät palkittiin kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnolla - turvallisuus on jokaisen asia
12.04.2021 9:00Fujitsu Hannoverin messuilla: Kilpailukyky vaatii toimitus- ja tuotantoketjujen digitaalista integrointia
10.04.2021 11:00Bosch Rexroth ja Tehohydro tiivistävät yhteistyötään
09.04.2021 22:30KATSO TÄSTÄ 9.4. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
07.04.2021 14:55Näyttämömekaniikkaa turvallisesti ja käyttäjäystävällisesti
06.04.2021 11:00PMC Hydraulics acquires Hydroquip Hydraulics in India
05.04.2021 12:33VTT hakee tekoälystä ratkaisuja työkuormituksen tunnistamiseen
03.04.2021 13:33Ennakko: Teollisuuden liikevaihto kasvoi helmikuussa

Siirry arkistoon »