Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Etteplanilta uusi palvelu dokumentaation luomiseen ja jakeluun

01.03.2021 13:00

 

Etteplan on julkaissut maailmanlaajuisesti saatavilla olevan Etteplan HowTo -palvelun. Täysin uusi pilvipohjainen ratkaisu mahdollistaa teollisuuslaitteita ja muita valmistavan teollisuuden tarpeita koskevan teknisen tiedon tehokkaan luomisen, turvallisen ylläpidon ja monikanavaisen on demand -jakelun. 

Etteplan HowTo on kokonaisvaltainen pilvipohjainen palvelu digitaalisen teknisen tiedon hallintaan ja tallentamiseen. Se hakee pilvestä dataa ja muokkaa sen interaktiiviseen muotoon, jota käyttäjä pääsee hyödyntämään älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sovelluksen tai käyttöliittymän kautta. Etteplan How To –palvelun avulla tietoa voidaan kääntää jouhevasti, jakaa muutoksia välittömästi ja käyttää sisältöjä ketterästi myös uusiin tarpeisiin. Ajantasainen dokumentaatio on aina saatavilla verkossa ja ammattilaisten käytettävissä millä tahansa laitteella. Sisällöstä voidaan myös tehdä kattavasti hakuja.

Päivittyvä ja helposti saatavilla oleva digitaalinen tekninen dokumentaatio lisää asennus- ja huoltotehtävissä ja muilla vaativilla aloilla työskentelevien insinöörien, teknikoiden ja asiantuntijoiden tuottavuutta. Kun tärkeän tiedon etsimiseen kuluu vähemmän aikaa, ongelmatilanteet saadaan aiempaa useammin hoidettua kerralla nopeasti kuntoon. Prosesseista tulee nopeampia ja tehokkaampia, mikä parantaa niin työntekijöiden kuin asiakkaiden tyytyväisyyttä.

”Pilvipohjainen ja helposti haettavissa oleva tekninen dokumentaatio tuo käyttäjille välitöntä helpotusta siihen tilanteeseen, jossa he tavallisesti turhautuvat vastausta etsiessään. Ensimmäiset toteutukset ovat osoittaneet tuottavuuden paranevan selvästi erilaisissa asennus-, käyttö- ja kunnossapitotehtävissä, kun oikea tieto löytyy helposti juuri silloin, kun sitä tarvitaan”, sanoo Mikael Vatn, Etteplanin Teknisen dokumentoinnin ratkaisut-palvelualueen johtaja.

Tuotekehityksen ja uusien tuotteiden markkinoille tuonnin nopeuttamiseksi teknistä dokumentaatiota täytyy luoda aiempaa nopeammin, mutta samalla asianmukaisia säädöksiä noudattaen. Sisällön kierrättäminen, manuaalien rikastaminen visuaalisilla elementeillä ja jakelu pilvialustalta muuttaa täysin teknisen dokumentaation luomisen ja julkaisemisen prosessin.

“Etteplan HowTo on uuden ajattelun tulos. Olemme muotoilleet uudelleen ammatillisen teknisen informaation tuottamisen ja käytön kokonaisprosessin. Ensisijaisena tavoitteena oli lisätä tiedon luomisen, kääntämisen, uudelleenkäytön ja jakelun tehokkuutta. Olemme ylpeitä siitä, että pystyimme kehittämään tällaisen mullistavan palvelun koronavuodesta huolimatta ”, Mikael Vatn sanoo.

Pilvipohjainen teknisen dokumentaation jakelu parantaa myös työturvallisuutta, koska ohjeet ovat aina käsillä ja ajan tasalla. Monimutkaisissa teknisissä tehtävissä helposti ymmärrettävä opastus on välttämätöntä, jotta varmistetaan, että kaikkia prosesseja noudatetaan oikein. Etteplan HowTo -palvelun ainutlaatuiset analytiikkaominaisuudet antavat palautetta siitä, miten ja milloin tietoa käytetään. Sen avulla koneiden ja laitteiden toimittaja saa arvokasta tietoa, jonka avulla se voi parantaa entisestään paitsi dokumentaatiota myös itse tuotetta tai palvelua.

Tutustu tarkemmin Etteplan HowTo -palveluun: www.etteplan.com/howto

16.06.2021 11:00Congridin vertailu osoittaa: Digitaaliset työkalut tehostavat työmaan valvontaa
15.06.2021 11:22Parkerin uudistettu instrumentointiventtiilien ja -lohkojen valikoima tarjoaa käytössä ylivertaisia etuja
14.06.2021 11:00Valmet toimittaa kaksi automatisoitua paperin testauslaboratoriota Brigl & Bergmeisterin paperitehtaille
12.06.2021 11:00Vaihtotase alijäämäinen huhtikuussa, pääomaa virtasi nettomääräisesti Suomesta ulkomaille
11.06.2021 23:59KATSO TÄSTÄ 11.6. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
09.06.2021 11:00Suomen Pikaliitin Oy 25 vuotta - esittelyssä STEINCOnnector
07.06.2021 10:22Neleksen uusin läppäventtiilisarja tarjoaa huipputason prosessitehokkuutta
05.06.2021 11:00Ennakko: Teollisuuden liikevaihto kasvoi huhtikuussa
04.06.2021 23:21KATSO TÄSTÄ 4.6. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
03.06.2021 15:40Parkerin tehokkaalle laippajärjestelmälle uusi sertifiointi meriteollisuuden käyttötarkoituksiin

Siirry arkistoon »