Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Raiha Hydraulics kehittyy vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin

14.01.2020 20:00

raiha1.jpg

(kuva: Raiha Hydraulics Oy kehittää toimintojaan vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Kuvassa toimitusjohtajana syyskuussa aloittanut Jussi Korsi (vas.), hydrauliikkamyyntiin keskittyvä Ari Sipola ja GS-putkistotuotteiden myynnistä vastaava Tapani Sipilä.)

Yli 45 vuotta toiminut Raiha Hydraulics on perustettu vuonna 1973 ja on siten yksi vanhimmista yrityksistä hydrauliikka-alalla Suomessa. Yli 45 toimintavuoden aikana yritys on kasvanut aksiaalimäntäpumppujen ja –moottoreiden huoltokorjaamosta täyden palvelun hydrauliikkataloksi. Vahvoja toiminta-alueita ovat erityisesti prosessiteollisuus, liikkuva kalusto ja marine-puolen sovellukset.

Viime vuosina Raiha Hydraulicsin kunnossapitopuolen toimintaan on tullut aiempaa vahvemmin putkistojärjestelmät, joissa toimitaan GS-Hydro tuotteiden maahantuojana ja myyjänä Suomessa, Baltiassa sekä Venäjällä. 

- Suomessa kehitetty GS-laippaliitostekniikka on arvossaan asiakkaiden keskuudessa ja myynti kehittyy hyvää tahtia. Panostamme jatkossakin voimakkaasti putkistopuolen myynnin kehittämiseen - meillä on kotimaan lisäksi myyntipiste Pietarissa, missä on meneillään mielenkiintoisia projekteja. Suunnittelemme ja valmistamme itse putkistojärjestelmiä hyödyntäen GS-Hydron laippaliitostekniikkaa mutta myös muita liitostapoja käytettämme päivittäin. Voimme toimittaa GS:n tuotteita omasta varastostamme mutta tarvittaessa niitä saadaan suoraan valmistaja I.M.M.:n Italian tuotannosta. Ja putkistopuolen suunnittelussa meillä on todella vahvaa osaamista. Keskitymme edelleen tietenkin myös teollisuuden huolto- ja kunnossapitopuoleen missä on paljon synergiaa omistajamme Hollming-konsernin välillä mihin kuuluu mm. automaatiopuoleen keskittyvä Simsotec. Ja emme unohda sitä mistä Raiha on lähtenyt eli liikkuvan kaluston huoltotoimintoja kehitetään uudelle tasolle. Komponenttimyynnissä luotamme alan johtaviin valmistajiin kuten Parker Hannifin, Bosch Rexroth ja Hydac. Pystymme siis tarjoamaan laajan palvelukonseptin eri toimialojen asiakkaille, sanoo Raiha Hydraulics Oy:n toimitusjohtajana syyskuussa 2019 aloittanut Jussi Korsi. 

raiha2.jpg

(kuva: Raiha Hydraulics tunnetaan hydrauliikan huoltotoiminnoistaan teollisuudessa ja asiakkaita palvellaan myös liikkuvan kaluston hydrauliikan huolloissa - yli 45 vuoden kokemuksella.)

Osaavat ammattilaiset toiminnan peruskivi

Jussi Korsilla on vajaan 30 vuoden kokemus hydrauliikka-alalta letku, liitin, putkisto sekä komponenttimyynnistä. Aikaisemmin hän on toiminut mm. Dunlop Hiflexin myyntijohtajana.

- Olemme erittäin iloisia saadessamme Jussin mukaan Raihan tiimiin. Pitkän linjan hydrauliikkamyynnin ammattilaisena hänellä on loistavat edellytykset tukea Raihan kehitystä asiakaskokemuksen saralla. Olemme rakentaneet määrätietoisesti vahvaa tiimiä Raihalle ja uskon Jussi sopivan porukkaan mainiosti, toteaa Raiha Hydraulicsin hallituksen puheenjohtaja Jouko Salo.

Toinen kesällä Raihan palveluksessa aloittanut pitkän linjan alan osaaja on Ari Sipola, joka keskittyy hydrauliikkamyynnin kehittämiseen yhdessä GS-tuotteiden myynnistä vastaavan Tapani Sipilän kanssa jolla on vankka kokemus putkistotuotteista. Lisäksi pääkaupunkiseudun asiakkaita palvelee hydrauliikan huoltotarpeissa Pekka Manninen Tuusulasta käsin.

- Huolto- ja asennuspuolella sekä suunnittelussa meillä on joukko raudanlujia ammattilaisia, joiden ansiosta Raihan laatu ja osaava tekeminen tunnetaan, tuotantopäällikönä toimii Tomi Lastunen,  yhteensä henkilökuntaa on tällä hetkellä 26, kertoo Jussi Korsi.

raiha3.jpg

(kuva: Teollisuuden ja marine-puolen huolto- ja järjestelmäosaaminen on Raihalla kovalla tasolla.)

Muutto uusiin toimitiloihin Littoisiin

Tammikuussa 2020 Raiha Hydraulics muuttaa nykyisistä Kaarinan toimitiloista uusiin tiloihin Littoisiin, missä jo toimii GS-tuotanto.

- Muuttomatka on vain alle 10 kilometriä mutta toki muutos on suuri sillä Raihan juuret ovat olleet vahvasti Kaarinassa. Uudet suuremmat, yhdessä tasolla olevat tilat ovat paljon nykyistä toimivammat tarjoten mahdollisuuden tuotannon ja huoltotoiminnan kehittämiselle uudelle tasolle. Otamme myös parhaillaan käyttöön uutta ERP-järjestelmää ja hiomme muutenkin toimintojamme entistä parempaan iskuun, sanoo Korsi.   

raihatalo.jpg

(kuva: Tammikuussa 2020 Raiha Hydraulics muuttaa nykyisistä Kaarinan toimitiloista uusiin tiloihin Littoisiin, missä jo toimii GS-tuotanto.)

31.07.2020 23:33KATSO 31.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennusalan asiaa
03.08.2020 14:11Saabin kruununjalokivi löytyy yhä Suomesta
02.08.2020 11:00Transparent with a perfect flow
31.07.2020 11:00Enersense on saattanut Empower-yrityskaupan päätökseen
30.07.2020 11:00Alkusyksyn Metsäalan Ammattilehti työn alla - lähde mukaan ilmoituksella - lisäjakelussa mm. FinnMetko messuilla
29.07.2020 11:11Certified Marine Repair Center opened in Istanbul and Singapore
28.07.2020 11:33Metso Outotec toimittaa kiertouunijärjestelmän Lynas Kalgoorlien uudelle laitokselle Länsi-Australiaan
27.07.2020 11:11Kuluttajien luottamus ylitti jo keskiarvonsa - isot ostot houkuttavat
24.07.2020 23:00KATSO 24.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennusalan asiaa
24.07.2020 11:00Hydroscandilta saa komposiittiletkut varastosta

Siirry arkistoon »