Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Hydoring Oy: Yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaan tarpeiden mukaan

11.12.2019 18:00

hydoring1a.jpg

- Meillä on vahvat perinteet sylintereiden ja hydraulikoneikkojen valmistuksessa. Hydoring on määrätietoisella kasvulla noussut johtavien kotimaisten hydrauliikkavalmistajien joukkoon, sanoo Hydoring Oy:n toimitusjohtaja Teppo Rantanen.

Hydoring Oy on johtava kotimainen hydrauliikkavalmistaja, jolla on vahvat – yli 30 vuotiset – perinteet sylintereiden ja hydraulikoneikkojen valmistuksesta.  Vahva tuotekehitys, asiakaslähtöiset kokonaisratkaisut ja nykyaikainen tuotanto ovat toiminnan kulmakivet.

 Perheyritys Hydoring Oy perustettiin vuonna 1987 Kyröön Varsinais-Suomeen ja se on tänä päivänä Auranmaan alueen suurin yksityinen työllistäjä.  Hydoring suunnittelee, valmistaa, asentaa ja huoltaa asiakasräätälöityjä hydraulisylintereitä, voimayksikköjä, venttiililohkoja ja kiertovoitelujärjestelmiä. Yrityksen tuoteohjelmasta löytyy myös vakiosylinterit ja –koneikot.

- Meillä on vahvat perinteet sylintereiden ja hydraulikoneikkojen valmistuksessa. Hydoring on määrätietoisella kasvulla noussut johtavien kotimaisten hydrauliikkavalmistajien joukkoon. Asiakaskuntamme on laaja kattaen teollisuuden toimialat meriteollisuudesta, puunjalostukseen, prosessiteollisuuteen ja liikkuvaan kalustoon, sanoo 1.9.2019 Hydoring Oy:n toimitusjohtajana aloittanut Teppo Rantanen.

Hydoring Oy ja hydrauliikka-ala on ennestään tuttu asia Rantaselle.

- Aloitin hydrauliikka-alalla Hi-Flexin palveluksessa vuonna 1996, jonka jälkeen työskentelin Hydoringin myyntipäällikkönä vuodesta 2004 vuoteen 2012. Tässä välissä vastasin Masinon Turun koneikkoverstaasta ja pumppuhuollosta, joten kokemusta alalta löytyy, listaa Rantanen.

Rantanen lähti  uuteen pestiinsä täynnä intoa.

- Hydoringin toiminta kasvaa tasaisesti vuosittain ja tätä tietä on tarkoitus jatkaa tulevaisuudessakin. Omistajilla on selkeät kasvutavoitteet, joita lähdemme toteuttamaan. Kyrössä on panostettu tuotantoon paljon viime vuosina isojen investointien kautta, muun muassa toisen laajennusosan myötä saimme uuden nykyaikaisen maalaamon kilpailukykyiselle tasolle. Nykypäivänä ajoneuvojen sylintereiden maalauksessa vaaditaan samaa pinnanlaatua kuin itse ajoneuvoissa.  Lisäksi uusiin tiloihin siirretään hydraulikoneikkojen kokoonpano lähiaikoina. Onneksi tontilla on vielä tilaa laajentaa myös tulevaisuudessa. Myös laitehankintoja on tehty kiitettävään tahtiin ja vielä tämän vuoden puolella saamme käyttöömme kaksi uutta työstökonetta, joiden kautta saamme tehostettua toimintaamme entisestään.

Tänä päivänä noin 130 henkeä työllistävä yritys on aktiivinen myös rekrymarkkinoilla.

- Haemme lisäosaajia joukkoomme niin suunnitteluun, myyntiin kuin tuotantoonkin. Näen, että 100% kotimaisena perheyrityksenä olemme kiinnostava vaihtoehto alan osaajille. Lisäksi Hydoring on vakavarainen yritys, jossa työurat ovat perinteisesti pitkiä ja meillä on hyvä sekä tiivis työyhteisö kasassa, kehuu Rantanen.

hydoring3b.jpg

- Kyrössä on panostettu tuotantoon paljon viime vuosina isojen investointien kautta, muun muassa toisen laajennusosan myötä saimme uuden nykyaikaisen maalaamon kilpailukykyiselle tasolle, sanoo Rantanen.

Asiakaslähtöistä toimintaa

Asiakaslähtöisyys on Hydoringin toiminnan perusta.

- Asiakkaan tarpeiden selvittäminen sekä ymmärtäminen, niihin sitoutuminen ja sitä kautta asiakkaan menestymisen varmistaminen kuuluu toimintaamme. Haluamme olla tukena ja osana asiakkaidemme kasvutarinaa – meiltä asiakas saa apua kaikkiin teknisiin haasteisiin, oli kyse sitten uudesta projektista tai vanhan tuotteen kehitystyöstä.

Yksi Hydoringin vahvuuksista on kokonaispakettien tarjoaminen.

- Meiltä asiakas saa räätälöidyt kokonaispaketit suunnittelusta, valmistukseen, asennukseen ja koko elinkaaren huoltoon – unohtamatta tietenkään teknistä tukea. Meille asiakassuhde ei ole pelkkää myyntiä ja tavarantoimitusta, vaan asiakaspalvelua ja –yhteistyötä kaikissa kategorioissa. Myyntimme ja suunnittelumme tekee tiivistä yhteistyöstä asiakkaan kanssa alusta saakka löytääksemme tuottavimmat ratkaisut kuhunkin kohteeseen , sanoo Rantanen.

hydoring2b.jpg

Sylintereitä valmistetaan vuosittain Kyrössä 25 000 – 30 000 kappaletta. Pitkien sylintereiden valmistus kasvaa tasaisesti koko ajan ja niitä toimitetaan mm. nostokalustopuolelle.

Sylinterit kaikkiin sovelluksiin

Hydoringin sylinterit tunnetaan laadustaan ja luotettavuudestaan.  Valikoima on laaja ja kattaa sylinterit perinteisistä hitsatuista vakiosylintereistä, ISO-standardin mukaisiin sylintereihin, asemointisylintereihin sekä asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityihin erikoissylintereihin. Räätälöidyt ratkaisut niin sylintereissä kuin koneikoissa ovat merkittävässä roolissa

- Räätälöidyissä tuotteissa oma osaava suunnitteluosastomme mahdollistaa asiakaslähtöisen suunnittelun ja kokonaisuuksien hallitsemisen sylinteri- sekä järjestelmätoimituksissa. Erikoissylinterit räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan joko suunnittelemalla sylinterit alusta asti itse tai yhdessä asiakkaan kanssa kertoo Rantanen.

Sylintereitä valmistetaan vuosittain Kyrössä 25 000 – 30 000 kappaletta. Kokovalikoima on laaja.

- Pitkän kokemuksemme kautta meiltä löytyy usein jo valmis hyväksi koettu ratkaisu moneen eri käyttökohteeseen. Sylintereiden männänhalkaisijat sijoittuvat välille 25-700 mm ja iskunpituus voi olla jopa yli 10 000. Pitkien sylintereiden valmistus kasvaa tasaisesti koko ajan ja niitä toimitetaan mm. nostokalustopuolelle.

Koneikot ja kokonaiset hydraulijärjestelmät

Hydoring valmistaa 500 hydrauliyksikköä ja 700 venttiiliryhmää vuodessa. Koneikkojen kokovalikoima on myös laaja.

- Saatavilla on koneikot 10-10 000 litran säiliöillä. Myös koneikko- ja järjestelmäpuolella tarjoamme kokonaispaketit suunnittelusta valmistukseen. Kaikki järjestelmämme toimitetaan aina testattuina ja koeajettuna. Meiltä saa myös kattavat asennus-, putkitus-, käyttöönotto-, koulutus- ja huoltopalvelut, listaa Rantanen.

Vakiotuotteiden lisäksi Hydoring tarjoaa asiakaskohtaisesti räätälöidyt koneikot ja järjestelmät.

Hydoring valitsee komponenttitoimittajat huolellisesti ja laatuvaatimukset ovat korkeat.

- Toimittajayhteistyössäkin kokonaispaketti on ratkaiseva. Luotettavuus, hyvät ja laadukkaat tuotteet, saatavuus ja reagointikyky ovat tärkeitä kriteereitä kumppaneita valitessa. Olemme löytäneet hyvin toimintaamme tukevia kumppaneita, toteaa Rantanen lopuksi.    

29.03.2020 11:00Valmet toimittaa kovanippisen pintaliimauslaitteen Asia Paper Manufacturingille Etelä-Koreaan
27.03.2020 11:00Bosch Rexroth and Geek+ join forces in robotics
26.03.2020 13:16Kumipyörärahdin merikuljetukset varmistetaan Huoltovarmuuskeskuksen toimenpitein
25.03.2020 12:11Teollisuuden tuottajahinnat laskivat 2,8 prosenttia edellisvuoden helmikuusta
24.03.2020 14:30Pohjoinen Teollisuus 2020 -tapahtuman uusi ajankohta on 30.9. - 1.10.2020, paikkana Ouluhalli
23.03.2020 9:00Uusi erittäin tehokas puhdistusaine hydrauliikka- ja kiertovoitelujärjestelmiin
22.03.2020 11:00SafeMaster Range from Manuli Hydraulics
21.03.2020 14:33Likasietoiset venttiilit parantavat koneen luotettavuutta ja turvallisuutta
20.03.2020 11:00Fyysikkoseura palkitsi Markus Hiekkamäen kvanttioptiikan diplomityöstä
19.03.2020 11:11VTT kehittää kvanttiteknologiaa ennätystarkkoihin sähköisiin mittauksiin

Siirry arkistoon »