Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Salhydro palvelee nyt myös Turussa laajalla varastovalikoimalla

08.09.2019 16:00

sal1.jpg

Salhydro Oy tuo maahan ja myy hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, teollisuusletkuja, liittimiä ja kunnossapitotarvikkeita alan parhailta valmistajilta.

(kuva yllä: Salhydron uusi Turun myymälä sijaitsee Urusvuoren teollisuusalueella, osoitteessa Vajossuonkatu 3 A. Pihasta löytyy hyvin parkkitilaa isollekin autolle.)

Salhydron omat toimipisteet Nurmijärvellä, Tampereella, Jyväskylässä ja nyt myös Turussa sekä Hydromarket Oy:n kolme palvelupistettä Helsingissä ja Keravalla, yhdessä koko Suomen kattavan jälleenmyyjäverkoston kanssa takaavat tuotteiden nopean saatavuuden.

- Olemme kasvaneet tasaiseen tahtiin ja laajentaneet omien pisteiden määrää pikku hiljaa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kolme vuotta sitten avasimme toimipisteen Jyväskylään, mikä on lähtenyt käyntiin todella hyvin. Nyt kesäkuun alussa 2019 aukeaa Turun piste, mihin on rakennettu muiden paikkakuntien tapaan todella laaja varasto sekä monipuolinen myymälä. Uskon että Turussa on tarvetta toimintamallillemme, mikä perustuu erittäin laajaan tuotevalikoimaan, korkeaan laatuun, nopeisiin toimituksiin, asiantuntevaan palveluun sekä varmasti kilpailukykyisiin hintoihin, sanoo Salhydro Oy:n toimitusjohtaja Marko Salminen.

sal5.jpg

(kuva: Turun salhydrolaiset Ari Lindfors (oik.), Mikko Rajala ja Jarmo Viitanen palvelevat myymälässä vankalla ammattitaidolla.)

Tarkkaan harkittu päätös

Salhydro aloitti Turun alueen markkinan kartoittamisen toimipisteen perustamisen kannalta vuosi sitten, kun myyjänä aloitti Ari Lindfors, jolla on yli 30 vuoden kokemus hydrauliikkakaupasta ja alan vahva paikallistuntemus:

- Kiersin asiakkailla ja myynnin ohella kuulostelin heidän mielipiteitään tämän hetken tilanteesta Turun hydrauliikkamarkkinoilla. Saimme selvää palautetta että Salhydron konseptille olisi tilausta.  

Hyvät tilat Urusvuoresta

Kun päätös Turun pisteen perustamisesta tehtiin, löytyi toiminnalle hyvät tilat Urusvuoden teollisuusalueelta Vajossuonkadulta. 

- Käytössä on yli 1000 neliötä varasto- ja myymälätilaa sekä asialliset toimistotilat. Peruskunnostuksen jälkeen on tehty varastoa mikä on jo nyt todella laaja - toki kehittyen jatkossa koko ajan asiakkaiden tarpeiden mukaan. Myymälästä saadaan viihtyisä ja siellä on helppo asioida koska sijainti on erinomainen ja pihaan mahtuu isommallakin autolla. 

sal2.jpg

(kuva: Salhydron vahvuus on nopeat toimitukset suoraan suuresta varastosta - niin uudessa Turun pisteessäkin.)

sal3.jpg

(kuva: Varastojärjestelmiin on panostettu ja tuotevalikoima kehittyy jatkossa alueen asiakaskunnan tarpeiden mukaan.)

Vankkaa ammattitaitoa

Lindforsin lisäksi asiakkaita Turun pisteessä palvelee Mikko Rajala ja Jarmo Viitanen, joilla on molemmilla vankka hydrauliikan ja teknisen kaupan tausta.

- Asiakaskunnan rungon muodostaa alueen koneurakoitsijat, kuljetusliikkeet, päällerakentajat sekä kone- ja laitevalmistajat. Panostamme vahvasti myös teol- lisuuden kunnossapitopuoleen, minne Salhydrolta löytyy loistava tuotevalikoima, kertovat ammattimiehet.

Laajasti komponentteja

Hydrauliikassa tarjolla on oikeastaan kaikki tarvittava.

- Meiltä saa laadukkaat letkuasennelmat odottaessa ja hydrauliikan tuotevalikoima on varmasti kattava. Tuomme myymälään esille vahvasti hydrauliikan komponentit eli pumput, moottorit, venttiilit, sylinterit, suodattimet ym. Lisäksi tarjolla on pneumatiikkapuolelta mm. sylinterit ja kattavasti myös teollisuusletkut eri tarpeisiin, luettelevat Turun salhydrolaiset. 

sal6.jpg

(kuva: Laadukkaat letkuasennelmat valmistetaan huippulaitteilla asiakkaan odottaessa.)

sal7.jpg

(kuva: Salhydrolta löytyy tuotteet myös teollisuuden kunnossapitoon ja korjaamoille; kuvassa FIAC paineilmakompressori.)

 

19.02.2020 8:11Arto Laine aloitti Key Account Managerina Metal Workilla
18.02.2020 11:11HYDAC hakee palvelukseensa suunnittelijaa
17.02.2020 13:01Valmet toimittaa uuden haihduttamon Century Pulp and Paperille Intiaan
16.02.2020 12:11More flexibility and usability for mobile robots
15.02.2020 14:11Manuli Rubber Industries and RYCO combination to result in a new market leader
14.02.2020 14:33Teollisuuden liikevaihto kasvoi joulukuussa 6,7 prosenttia
13.02.2020 13:11Parker Hannifin launches new series of easy-to-use Push Button self-venting compressed air safety couplers
12.02.2020 13:11HydraSpecma Oy etsii työntekijää Pirkkalan myymälään
11.02.2020 11:33Kiertotalouden yhteislaboratorio avautui Otaniemessä
10.02.2020 10:01Teollisuuden uudet tilaukset kasvoivat joulukuussa kolmanneksella vuodentakaisesta

Siirry arkistoon »