Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Salhydro palvelee nyt myös Turussa laajalla varastovalikoimalla

08.09.2019 16:00

sal1.jpg

Salhydro Oy tuo maahan ja myy hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, teollisuusletkuja, liittimiä ja kunnossapitotarvikkeita alan parhailta valmistajilta.

(kuva yllä: Salhydron uusi Turun myymälä sijaitsee Urusvuoren teollisuusalueella, osoitteessa Vajossuonkatu 3 A. Pihasta löytyy hyvin parkkitilaa isollekin autolle.)

Salhydron omat toimipisteet Nurmijärvellä, Tampereella, Jyväskylässä ja nyt myös Turussa sekä Hydromarket Oy:n kolme palvelupistettä Helsingissä ja Keravalla, yhdessä koko Suomen kattavan jälleenmyyjäverkoston kanssa takaavat tuotteiden nopean saatavuuden.

- Olemme kasvaneet tasaiseen tahtiin ja laajentaneet omien pisteiden määrää pikku hiljaa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kolme vuotta sitten avasimme toimipisteen Jyväskylään, mikä on lähtenyt käyntiin todella hyvin. Nyt kesäkuun alussa 2019 aukeaa Turun piste, mihin on rakennettu muiden paikkakuntien tapaan todella laaja varasto sekä monipuolinen myymälä. Uskon että Turussa on tarvetta toimintamallillemme, mikä perustuu erittäin laajaan tuotevalikoimaan, korkeaan laatuun, nopeisiin toimituksiin, asiantuntevaan palveluun sekä varmasti kilpailukykyisiin hintoihin, sanoo Salhydro Oy:n toimitusjohtaja Marko Salminen.

sal5.jpg

(kuva: Turun salhydrolaiset Ari Lindfors (oik.), Mikko Rajala ja Jarmo Viitanen palvelevat myymälässä vankalla ammattitaidolla.)

Tarkkaan harkittu päätös

Salhydro aloitti Turun alueen markkinan kartoittamisen toimipisteen perustamisen kannalta vuosi sitten, kun myyjänä aloitti Ari Lindfors, jolla on yli 30 vuoden kokemus hydrauliikkakaupasta ja alan vahva paikallistuntemus:

- Kiersin asiakkailla ja myynnin ohella kuulostelin heidän mielipiteitään tämän hetken tilanteesta Turun hydrauliikkamarkkinoilla. Saimme selvää palautetta että Salhydron konseptille olisi tilausta.  

Hyvät tilat Urusvuoresta

Kun päätös Turun pisteen perustamisesta tehtiin, löytyi toiminnalle hyvät tilat Urusvuoden teollisuusalueelta Vajossuonkadulta. 

- Käytössä on yli 1000 neliötä varasto- ja myymälätilaa sekä asialliset toimistotilat. Peruskunnostuksen jälkeen on tehty varastoa mikä on jo nyt todella laaja - toki kehittyen jatkossa koko ajan asiakkaiden tarpeiden mukaan. Myymälästä saadaan viihtyisä ja siellä on helppo asioida koska sijainti on erinomainen ja pihaan mahtuu isommallakin autolla. 

sal2.jpg

(kuva: Salhydron vahvuus on nopeat toimitukset suoraan suuresta varastosta - niin uudessa Turun pisteessäkin.)

sal3.jpg

(kuva: Varastojärjestelmiin on panostettu ja tuotevalikoima kehittyy jatkossa alueen asiakaskunnan tarpeiden mukaan.)

Vankkaa ammattitaitoa

Lindforsin lisäksi asiakkaita Turun pisteessä palvelee Mikko Rajala ja Jarmo Viitanen, joilla on molemmilla vankka hydrauliikan ja teknisen kaupan tausta.

- Asiakaskunnan rungon muodostaa alueen koneurakoitsijat, kuljetusliikkeet, päällerakentajat sekä kone- ja laitevalmistajat. Panostamme vahvasti myös teol- lisuuden kunnossapitopuoleen, minne Salhydrolta löytyy loistava tuotevalikoima, kertovat ammattimiehet.

Laajasti komponentteja

Hydrauliikassa tarjolla on oikeastaan kaikki tarvittava.

- Meiltä saa laadukkaat letkuasennelmat odottaessa ja hydrauliikan tuotevalikoima on varmasti kattava. Tuomme myymälään esille vahvasti hydrauliikan komponentit eli pumput, moottorit, venttiilit, sylinterit, suodattimet ym. Lisäksi tarjolla on pneumatiikkapuolelta mm. sylinterit ja kattavasti myös teollisuusletkut eri tarpeisiin, luettelevat Turun salhydrolaiset. 

sal6.jpg

(kuva: Laadukkaat letkuasennelmat valmistetaan huippulaitteilla asiakkaan odottaessa.)

sal7.jpg

(kuva: Salhydrolta löytyy tuotteet myös teollisuuden kunnossapitoon ja korjaamoille; kuvassa FIAC paineilmakompressori.)

 

16.09.2019 11:33Rexroth unveils solution for fully integrated tire pressure control
15.09.2019 11:00Tampereen ammattikorkeakoulun hankesalkun arvo ponkaisi 18 miljoonaan euroon
14.09.2019 9:00Schneider Electric liittyy ISA Global Cybersecurity Allianceen perustajajäsenenä
13.09.2019 15:11Koneosapalvelu Oy on ostanut Kithydro Oy:n ja Hyprox Oy:n
12.09.2019 11:11Machine health: an easy way to analyze vibrations
11.09.2019 10:11Kaupan liikevaihto kasvoi heinäkuussa 1,1 prosenttia
10.09.2019 9:11Teollisuuden uudet tilaukset kasvoivat heinäkuussa 18,1 prosenttia vuodentakaisesta
09.09.2019 13:11Technion Oy osaksi HYDAC-ryhmää
09.09.2019 10:00SEW-EURODRIVE yhdistää käyttötekniikan ja automaation uudella tavalla
08.09.2019 16:00Salhydro palvelee nyt myös Turussa laajalla varastovalikoimalla

Siirry arkistoon »