Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Uusi jakelusopimus kroatialaisen Eco Consultin kanssa vahvistaa Metson virtauksensäätöratkaisujen saatavuutta

Share |
03.10.2017 13:38

Metson laajaan, vaativiin olosuhteisiin sopivien venttiilituotteiden valikoimaan kuuluu mm. Neles® istukkasäätöventtiili (vasemmalla), Neles® R-sarjan V-aukkoinen segmenttiventtiili (keskellä) and Neles® Neldisc korkean suorituskyvyn kolmoisepäkeskeinen läppäventtiili (oikealla).

Metso laajentaa virtauksensäätöratkaisujensa alueellista kattavuutta solmimalla jakelusopimuksen kroatialaisen Eco Consult d.o.o. -yhtiön kanssa. Sopimus allekirjoitettiin vuonna 2017, ja sen puitteissa on jo tehty jalostamohankkeiden ja geotermisten energiahankkeiden tilauksia. 

Eco Consult toimii Itä-Euroopassa ja on tehnyt Metson kanssa yhteistyötä jo 13 vuoden ajan. 

"Olemme innoissamme mahdollisuudesta viedä yhteistyömme uudelle tasolle. Kestävä kehitys on meille tärkeää, ja Metson laadukkaat, hyviksi havaitut venttiiliratkaisut sopivat täydellisesti meille ja asiakkaillemme. Jakelijana voimme nyt tarjota kattavan valikoiman Metson venttiilejä yhdistettynä omaan osaamiseemme ja laajaan kokemukseemme niistä", sanoo Eco Consultin toimitusjohtaja Goran Pavlovic.

Eco Consult on vahvasti mukana energia-, öljy- ja kaasuteollisuudessa, mutta se palvelee myös muuta prosessiteollisuutta sekä energiahankkeita ja terästuotantoa. 

"Sopimus laajentaa merkittävästi ratkaisujemme saatavuutta Euroopassa, ja sen myötä asiakkaillamme on parempi pääsy kokonaisvaltaisiin ratkaisuihimme paikallisten palvelujemme lisäksi", sanoo Metson Flow Control -liiketoiminnan Keski- ja Itä-Euroopan johtaja Robert Prinz.

Ensimmäiset tilaukset on jo saatu

Vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä saatu ensimmäinen tilaus sisälsi säätöventtiileitä venäläisen jalostamon laajennusta varten. Eco Consult oli tarjonnut asiakkaalle Metson monipuolista venttiilivalikoimaa kokonaisratkaisumallin kautta, mikä säästi asiakkaan aikaa ja resursseja. Tilaukseen kuului Neles® istukka- ja segmenttiventtiilejä jotka oli varustettu toimilaitteilla ja ND-sarjan venttiiliohjaimilla. Metson vaativiin olosuhteisiin tarkoitetut istukkaventtiilit on suunniteltu toimimaan äärimmäisissä paineissa ja lämpötiloissa.

Toisella neljänneksellä tilattiin Neles-säätöventtiilejä geotermiseen energiahankkeeseen Kroatiaan. Venttiilit on valmistettu runsasseosteisesta teräksestä, joka takaa korroosionkestävyyden ja erinomaisen mekaanisen lujuuden. 

Geotermisessä voimalaitoksessa venttiilien pitää toimia vaativissa prosessiolosuhteissa ja kestää muun muassa suuria paine-eroja, flashing-olosuhdetta ja piidioksidin kertymää venttiilin osiin. Samalla niiden pitää täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset. Metson kattavasta venttiilitarjonnasta löytyvät soveltuvat tuotteet prosessin eri vaiheisiin aina porausreiältä voimantuottoon asti.

Jakelukanavien laajennus edellyttää tunnustettuja kumppaneita     

Jakelukanavan globaali kehittäminen on Metson Flow Control -liiketoiminnan tärkeimpiä strategisia kasvuhankkeita. Solmimalla kumppanuuksia johtavien jakelijoiden kanssa Metso parantaa läsnäoloaan perinteisillä ydinalueilla sekä uusilla markkinoilla palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin.

Eco Consult d.o.o. on kansainvälisesti toimiva kroatialainen yhtiö, joka suunnittelee, toteuttaa ja hyödyntää kestävän kehityksen mukaisia energiatehokkaita ratkaisuja. www.ecoconsult.hr 

14.12.2017 16:00VIELÄ EHDIT MUKAAN ILMOITUKSELLA! Seuraava mielenkiintoinen Fluid Finland lehti on valmistumassa - tehokas kanava markkinoida tuotteita ja palveluita valmistavalle teollisuudelle
14.12.2017 15:00LUE TÄSTÄ! Uusi jättikokoinen Metsäalan Ammattilehti on ilmestynyt - 156 sivua kone- ja kuljetusalan asiaa
14.12.2017 14:00Yritysauto: Uusi Opel Insignia Country Tourer - lippulaiva vankalla maasturiolemuksella
13.12.2017 12:44Vene 18 Båt uutuus Veneilijän kamapörssi
13.12.2017 11:09VTT kehittää Oxfordin yliopiston kanssa uuden sukupolven atomikelloa
12.12.2017 16:00Kaksi miljoonaa euroa Lounais-Suomen ammatillisen koulutuksen pilottiin
12.12.2017 9:00Digitalisaatio ei pelota myyntipäälliköitä
12.12.2017 8:36VTT:ltä laite usean kaasun samanaikaiseen mittaamiseen
12.12.2017 8:30Loudspring kasvattaa omistustaan Eagle Filtersissä
11.12.2017 12:00Valmet toimittaa OptiConcept M -ulkopakkauskartonkilinjan Kiinaan

Siirry arkistoon »