Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Uusi jakelusopimus kroatialaisen Eco Consultin kanssa vahvistaa Metson virtauksensäätöratkaisujen saatavuutta

Share |
03.10.2017 13:38

Metson laajaan, vaativiin olosuhteisiin sopivien venttiilituotteiden valikoimaan kuuluu mm. Neles® istukkasäätöventtiili (vasemmalla), Neles® R-sarjan V-aukkoinen segmenttiventtiili (keskellä) and Neles® Neldisc korkean suorituskyvyn kolmoisepäkeskeinen läppäventtiili (oikealla).

Metso laajentaa virtauksensäätöratkaisujensa alueellista kattavuutta solmimalla jakelusopimuksen kroatialaisen Eco Consult d.o.o. -yhtiön kanssa. Sopimus allekirjoitettiin vuonna 2017, ja sen puitteissa on jo tehty jalostamohankkeiden ja geotermisten energiahankkeiden tilauksia. 

Eco Consult toimii Itä-Euroopassa ja on tehnyt Metson kanssa yhteistyötä jo 13 vuoden ajan. 

"Olemme innoissamme mahdollisuudesta viedä yhteistyömme uudelle tasolle. Kestävä kehitys on meille tärkeää, ja Metson laadukkaat, hyviksi havaitut venttiiliratkaisut sopivat täydellisesti meille ja asiakkaillemme. Jakelijana voimme nyt tarjota kattavan valikoiman Metson venttiilejä yhdistettynä omaan osaamiseemme ja laajaan kokemukseemme niistä", sanoo Eco Consultin toimitusjohtaja Goran Pavlovic.

Eco Consult on vahvasti mukana energia-, öljy- ja kaasuteollisuudessa, mutta se palvelee myös muuta prosessiteollisuutta sekä energiahankkeita ja terästuotantoa. 

"Sopimus laajentaa merkittävästi ratkaisujemme saatavuutta Euroopassa, ja sen myötä asiakkaillamme on parempi pääsy kokonaisvaltaisiin ratkaisuihimme paikallisten palvelujemme lisäksi", sanoo Metson Flow Control -liiketoiminnan Keski- ja Itä-Euroopan johtaja Robert Prinz.

Ensimmäiset tilaukset on jo saatu

Vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä saatu ensimmäinen tilaus sisälsi säätöventtiileitä venäläisen jalostamon laajennusta varten. Eco Consult oli tarjonnut asiakkaalle Metson monipuolista venttiilivalikoimaa kokonaisratkaisumallin kautta, mikä säästi asiakkaan aikaa ja resursseja. Tilaukseen kuului Neles® istukka- ja segmenttiventtiilejä jotka oli varustettu toimilaitteilla ja ND-sarjan venttiiliohjaimilla. Metson vaativiin olosuhteisiin tarkoitetut istukkaventtiilit on suunniteltu toimimaan äärimmäisissä paineissa ja lämpötiloissa.

Toisella neljänneksellä tilattiin Neles-säätöventtiilejä geotermiseen energiahankkeeseen Kroatiaan. Venttiilit on valmistettu runsasseosteisesta teräksestä, joka takaa korroosionkestävyyden ja erinomaisen mekaanisen lujuuden. 

Geotermisessä voimalaitoksessa venttiilien pitää toimia vaativissa prosessiolosuhteissa ja kestää muun muassa suuria paine-eroja, flashing-olosuhdetta ja piidioksidin kertymää venttiilin osiin. Samalla niiden pitää täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset. Metson kattavasta venttiilitarjonnasta löytyvät soveltuvat tuotteet prosessin eri vaiheisiin aina porausreiältä voimantuottoon asti.

Jakelukanavien laajennus edellyttää tunnustettuja kumppaneita     

Jakelukanavan globaali kehittäminen on Metson Flow Control -liiketoiminnan tärkeimpiä strategisia kasvuhankkeita. Solmimalla kumppanuuksia johtavien jakelijoiden kanssa Metso parantaa läsnäoloaan perinteisillä ydinalueilla sekä uusilla markkinoilla palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin.

Eco Consult d.o.o. on kansainvälisesti toimiva kroatialainen yhtiö, joka suunnittelee, toteuttaa ja hyödyntää kestävän kehityksen mukaisia energiatehokkaita ratkaisuja. www.ecoconsult.hr 

20.07.2018 13:30TECA on mukana Jämsän FinnMETKO -suurtapahtumassa
18.07.2018 10:10Aalto menestyi jälleen arvostetun Shanghai-rankingin alakohtaisissa vertailuissa
17.07.2018 9:01Tommi Reinikalle IFAC:n nuoren tutkijan palkinto
16.07.2018 10:20Suomen Yrittäjät esittää uutta oppisopimusmallia
15.07.2018 11:01Bosch Rexroth expands additive manufacturing
14.07.2018 11:01Launch of zinc nickel flat face quick couplings - Fluiconnecto
13.07.2018 15:01Tawastia Truck Weekend nyt viikonloppuna Hämeenlinnassa - Ammattilehden Mediamobiili paikalla - hae uusimmat ammattilehdet
13.07.2018 13:50DHL kuljettaa ilmastoneutraalisti yhdellä maailman suurimmista rahtikoneista
12.07.2018 11:35Hyundailta toisen sukupolven polttokennoauto
12.07.2018 10:55Festool tuo markkinoille helposti mukana kuljetettavan ja nopeasti käyttövalmiin verstaan

Siirry arkistoon »