Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Uusi jakelusopimus kroatialaisen Eco Consultin kanssa vahvistaa Metson virtauksensäätöratkaisujen saatavuutta

Share |
03.10.2017 13:38

Metson laajaan, vaativiin olosuhteisiin sopivien venttiilituotteiden valikoimaan kuuluu mm. Neles® istukkasäätöventtiili (vasemmalla), Neles® R-sarjan V-aukkoinen segmenttiventtiili (keskellä) and Neles® Neldisc korkean suorituskyvyn kolmoisepäkeskeinen läppäventtiili (oikealla).

Metso laajentaa virtauksensäätöratkaisujensa alueellista kattavuutta solmimalla jakelusopimuksen kroatialaisen Eco Consult d.o.o. -yhtiön kanssa. Sopimus allekirjoitettiin vuonna 2017, ja sen puitteissa on jo tehty jalostamohankkeiden ja geotermisten energiahankkeiden tilauksia. 

Eco Consult toimii Itä-Euroopassa ja on tehnyt Metson kanssa yhteistyötä jo 13 vuoden ajan. 

"Olemme innoissamme mahdollisuudesta viedä yhteistyömme uudelle tasolle. Kestävä kehitys on meille tärkeää, ja Metson laadukkaat, hyviksi havaitut venttiiliratkaisut sopivat täydellisesti meille ja asiakkaillemme. Jakelijana voimme nyt tarjota kattavan valikoiman Metson venttiilejä yhdistettynä omaan osaamiseemme ja laajaan kokemukseemme niistä", sanoo Eco Consultin toimitusjohtaja Goran Pavlovic.

Eco Consult on vahvasti mukana energia-, öljy- ja kaasuteollisuudessa, mutta se palvelee myös muuta prosessiteollisuutta sekä energiahankkeita ja terästuotantoa. 

"Sopimus laajentaa merkittävästi ratkaisujemme saatavuutta Euroopassa, ja sen myötä asiakkaillamme on parempi pääsy kokonaisvaltaisiin ratkaisuihimme paikallisten palvelujemme lisäksi", sanoo Metson Flow Control -liiketoiminnan Keski- ja Itä-Euroopan johtaja Robert Prinz.

Ensimmäiset tilaukset on jo saatu

Vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä saatu ensimmäinen tilaus sisälsi säätöventtiileitä venäläisen jalostamon laajennusta varten. Eco Consult oli tarjonnut asiakkaalle Metson monipuolista venttiilivalikoimaa kokonaisratkaisumallin kautta, mikä säästi asiakkaan aikaa ja resursseja. Tilaukseen kuului Neles® istukka- ja segmenttiventtiilejä jotka oli varustettu toimilaitteilla ja ND-sarjan venttiiliohjaimilla. Metson vaativiin olosuhteisiin tarkoitetut istukkaventtiilit on suunniteltu toimimaan äärimmäisissä paineissa ja lämpötiloissa.

Toisella neljänneksellä tilattiin Neles-säätöventtiilejä geotermiseen energiahankkeeseen Kroatiaan. Venttiilit on valmistettu runsasseosteisesta teräksestä, joka takaa korroosionkestävyyden ja erinomaisen mekaanisen lujuuden. 

Geotermisessä voimalaitoksessa venttiilien pitää toimia vaativissa prosessiolosuhteissa ja kestää muun muassa suuria paine-eroja, flashing-olosuhdetta ja piidioksidin kertymää venttiilin osiin. Samalla niiden pitää täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset. Metson kattavasta venttiilitarjonnasta löytyvät soveltuvat tuotteet prosessin eri vaiheisiin aina porausreiältä voimantuottoon asti.

Jakelukanavien laajennus edellyttää tunnustettuja kumppaneita     

Jakelukanavan globaali kehittäminen on Metson Flow Control -liiketoiminnan tärkeimpiä strategisia kasvuhankkeita. Solmimalla kumppanuuksia johtavien jakelijoiden kanssa Metso parantaa läsnäoloaan perinteisillä ydinalueilla sekä uusilla markkinoilla palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin.

Eco Consult d.o.o. on kansainvälisesti toimiva kroatialainen yhtiö, joka suunnittelee, toteuttaa ja hyödyntää kestävän kehityksen mukaisia energiatehokkaita ratkaisuja. www.ecoconsult.hr 

18.03.2018 11:10KIVIROCK-LEHTI TULEE - VIELÄ EHDIT MUKAAN! Varaa ilmoituspaikkasi seuraavassa yli 250 sivun järkäleessä - ensijakelu Mansen Mörinöillä - mukana hydrauliikka teema
18.03.2018 9:11CEJNin uudet turvakelat paineilmalle - tuottavuutta ja työturvallisuutta
17.03.2018 9:11Metsäalan Ammattilehti yhteistyöhön skotlantilaisen Forest Machine Magazinen kanssa
16.03.2018 10:03Jaakko Hirvolasta Teknologiateollisuus ry:n uusi toimitusjohtaja
15.03.2018 9:00VTT kokosi viestien salausmenetelmät oppaaksi - Näin suojaat viestisi
14.03.2018 13:00Älyllä säästöjä merenkulkuun
13.03.2018 9:00Robotiikka-alan huiput koolla Tampereella
12.03.2018 10:00Largest flow on the market - new WRC-4X directional cartridge valve
11.03.2018 10:01Valmet päivittää Royal Caribbean -yhtiön Mariner of the Seas -risteilyaluksen automaation
10.03.2018 8:11Simo Korhonen on aloittanut TECAlla voitelulaitteiden tuoteryhmäpäällikkönä

Siirry arkistoon »