Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

FSP ja Aurajoki yhteistyösopimukseen Turussa

26.09.2021 11:11

auris1.jpg

Aurajoki Oy ja FSP Finnish Steel Painting Oy ovat syyskuussa allekirjoitetulla sopimuksella sopineet Aurajoen Turun yksikön pulverimaalaamon ulkoistamisesta FSP:lle. Aurajoki vastaa edelleen yksikön elektrolyyttisen pinnoituksen palveluista. Ulkoistuksen myötä syntyvä kumppanuus kasvattaa FSP:n palveluntarjontaa Lounais-Suomen alueella. Sopimus tuo yrityksille kilpailuetua markkinoilla, ja samalla asiakkaat saavat laadukasta sekä kokonaisvaltaista pintakäsittelypalvelua keskitetysti.

Liiketoimintakaupassa Aurajoki Oy:n Turun toimipisteen pulverimaalaustoiminnot siirtyvät kokonaisuudessaan FSP Finnish Steel Painting Oy:lle 1.1.2022 alkaen. Sopimuksen myötä Aurajoki saa luotettavan kumppanin ja kokonaisvaltaista sekä joustavaa pulverimaalauspalvelua. FSP on tyytyväinen kumppanuuden ja kasvun tuomista mahdollisuuksista sekä Aurajoen tarjoamasta pinnoitusosaamisesta.

– Saamme ulkoistamisen johdosta kauan kaipaamamme vahvistuksen kapasiteettiimme pulverimaalaamoiden osilta. Pintakäsittelylaitoksen sijainti Turussa on FSP:n verkoston kasvun kannalta mitä erinomaisin. Pulverimaalauspalveluiden kysyntä on jatkuvassa kasvussa, ja olemme iloisia, että pystymme nyt vastaamaan entistäkin laajemmalla otteella kysyntään. Yhteistyön konsepti on toimiva ja tulevaisuudessa kehitämme toimintatapojamme, jotta pystymme Aurajoen kanssa palvelemaan loppuasiakasta yhteisvoimin parhaalla mahdollisella tavalla, kertoo FSP:n toimitusjohtaja Jarno Huttunen.

Ulkoistamisen yhteydessä Aurajoki Oy:n yhdeksän henkilöä siirtyy vakituisesti FSP:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Aurajoen Turun yksikössä on tilaa pulverimaalaukselle 1000 m2 verran ja tuotantokapasiteettia on mahdollista nostaa merkittävästi. Nykyaikaisissa tuotantotiloissa voidaan suorittaa pintakäsittelyä, joka kattaa tuotteen koko elinkaaren.  

Yhteistyön ansiosta asiakas saa monipuolisia pintakäsittelypalveluita samalta luukulta

FSP ja Aurajoki ovat molemmat toimineet pintakäsittelyalalla jo pitkään. Molempien yritysten historia yltää 1960-luvulle saakka, Suomen tuolloin kehittyessä vauhdikkaasti maatalousvetoisesta yhteiskunnasta teollisuusmaaksi. Kotimaisen pintakäsittelyalan konkarit tunnetaankin pitkän historiansa lisäksi vastuullisuudestaan, luotettavuudestaan ja korkeasta laadustaan.

– On hienoa, että saamme yhdistää osaamisemme, ja uskon että kumppanuutemme luo merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme. Asiakas saa jatkossakin kattavan kirjon erilaisia pintakäsittelypalveluita kuten sähkösinkitystä, kromausta, anodisointia ja pulverimaalausta samasta osoitteesta laadukkaasti ja luotettavasti. Saadessaan ammattitaitoisen ja osaavan kumppanin kehittämään yksikön pulverimaalausliiketoimintaa, Aurajoen Turun yksikkö pääsee keskittymään täysillä elektrolyyttisen pinnoitusliiketoiminnan kehittämiseen. Ulkoistuksen tuomia hyötyjä on synergiaetujen lisäksi kustannustehokkuuden lisääntyminen, kertoo Aurajoki Oy:n toimitusjohtaja Ralf Sohlström.

Aurajoki Oy

Aurajoki-konserni on Suomen johtava metalliteollisuuden pinnoitusratkaisuihin ja infrarakenteisiin erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on noin 25 M€ ja henkilöstömäärä 180. Aurajoki-konsernin tehtaat sijaitsevat Turussa, Aurassa, Pirkkalassa, Lievestuoreella, Mikkelissä ja Saarijärvellä sekä Daugmalessa Latviassa. Aurajoen pinnoitusratkaisut kattavat laajan valikoiman eri pinnoitteita kuumasinkityksestä erilaisiin elektrolyyttisiin pinnoitteisiin.

FSP Finnish Steel Painting Oy

FSP Finnish Steel Painting Oy on yksi Euroopan johtavista teollisuuden pintakäsittelyalan yrityksistä. Palveluksessamme on yli 300 alan ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 26 M€.

Tarjoamme teollista pintakäsittelyä sekä siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita. Palvelumme kattaa pintakäsittelyprosessin tuotteen koko elinkaarelta – olosuhteiden määrittelystä pintakäsittelyyn ja sen tarkastuksiin, aina takuun jälkeiseen kunnossapitoon saakka.

25.10.2021 11:00ABB tuo markkinoille alan ensimmäisen keskijännitealueen UPS-ratkaisun, joka tuottaa 98 prosentin hyötysuhteen
24.10.2021 11:11Valmetin uusi koelaitos on nyt toiminnassa yhtiön Sundsvallin kuituteknologiakeskuksessa
23.10.2021 11:00Tutkintotavoitteisen koulutuksen opiskelijamäärä 1,3 miljoonaa
22.10.2021 21:10KATSO TÄSTÄ 22.10. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
20.10.2021 11:00Parkerin uusi ultrakorkeapaineletku pidentää käyttöikää vesisuihkusovelluksissa
19.10.2021 11:00Kansantalouden tuotanto kasvoi elokuussa
18.10.2021 9:00Valmet esittelee teollisen internetin ratkaisun mittaustiedon keräämiseen kaasukuljetuskonteista
15.10.2021 17:00KATSO TÄSTÄ 15.10. KONEAGRIA ERIKOISLÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
11.10.2021 11:00Valmet toimittaa kartonkikoneen avainlaiteteknologiat Zhejiang Forest United Paperille Kiinaan
10.10.2021 11:00Teollisuuden uudet tilaukset kasvoivat elokuussa 47,7 prosenttia vuodentakaisesta

Siirry arkistoon »