Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Ei enää kompromisseja - Alfa Lavalin uusi DuraCirc-kiertomäntäpumppu

22.07.2021 8:00

alfapumppu.jpg

Hygieenisissä prosesseissa suorituskyky, hygienia ja helppo huollettavuus ovat ehdottoman tärkeitä. Meijeri-, elintarvike-, juoma-, makeis- ja kosmetiikkatuotteiden valmistajat joutuvat kuitenkin tekemään kompromisseja ja tietyn keskeisen ominaisuuden saavuttamiseksi tinkimään jostakin toisesta tekijästä. Eivät enää.

Alfa Lavalin uusi DuraCirc®-kiertomäntäpumppu tarjoaa tämän kaiken:  tukeva muotoilu, suuri hyötysuhde ja luotettava toiminta, EHEDG-sertifioitu taattu hygieenisyys sekä vakiona 3-A-sertifiointi – sekä helppo huollettavuus.

”DuraCirc muuttaa koko tilanteen”, Alfa Lavalin pumppuportfoliopäällikkö Russ Kelly sanoo. ”Siinä on samassa pumpussa kaikki, mitä käyttäjät haluavat – ylivoimainen suorituskyky, ylivertainen hygieenisyys ja helppo huollettavuus täydellisessä tasapainossa.”

Ylivoimainen suorituskyky

Kestäväksi, luotettavaksi ja tehokkaaksi suunniteltu DuraCirc laajentaa prosessin suorituskykyä. Kestävärakenteisessa pumpussa on erinomainen hyötysuhde, laaja suorituskykyalue ja vähäinen NPSH-arvon (net positive suction head) tarve. Pumppu tuottaa virtauksen 150 m3/h (660 gpm) ja kestää jopa 40 baarin (580 psi) käyttöpainetta, mikä on 15 % enemmän kuin kaikissa muissa markkinoilla olevissa kiertomäntäpumpuissa. Valinnaisten yhteiden ansiosta vanhat Alfa Lavalin ja muiden valmistajien pumput on helppo vaihtaa DuraCirc-pumpuihin ilman putkiston muutoksia.

Ylivertainen hygienia

EHEDG-vaatimusten ja 3-A-hygieniastandardien mukaisesti sertifioitu DuraCirc-pumppu takaa prosessin eheyden ja tuotteen laadun. Pumpussa on raoton rakenne, jossa ei ole kuolleita kulmia. Kaikki tuotepuolen elastomeerit on valmistettu FDA-standardin mukaisista materiaaleista, ja pumpussa on vakiona profiloidut määritetyn puristuksen mukaiset komponentit. Tämä vähentää kontaminaatioriskiä ja vähentää sekä puhdistusaikaa että kustannuksia. Tiivistepinnat ovat kokonaan pumpattavan aineen peitossa, mikä parantaa edelleen puhdistettavuutta. Kovaa kulutusta kestävien laakerien tukemat jäykät akselit on sijoitettu lujaan, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun vaihdekoteloon. Tämä vähentää akselin liikkumista ja minimoi pumppauspään kosketuspinnan ja samalla aineen kontaminoitumisriskin. Lisäksi hygieeniseen pesuun soveltuva täysin ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne takaa puhtaamman ympäristön.

Helppo huollettavuus

DuraCircin innovatiivisia rakenneratkaisuja ovat aidosti edestä ladattava yksiosainen tiiviste, pitkäikäiset laakerit, yhteen osastoon sijoitettu pitkäikäinen vaihteiston voiteluaine, ulkopuoliset säätölevyt sekä täysin samat komponentit eri mallien kesken. Nämä auttavat eliminoimaan monimutkaisen, kalliin ja aikaa vievän kunnostusprosessin ja helpottavat huoltoa. 

Monipuolinen pumppu

Monipuolisten pumppuvaihtoehtojen ansiosta DuraCirc on erittäin mukautuva ja sopii laajasti eri sovelluksiin. Saatavilla on laaja valikoima tiivistevaihtoehtoja, aseptinen malli, lämmitys-/jäähdytysvaippa, vaaka- ja pystyasennus sekä suorakaiteen muotoinen syöttöaukko tuotteille, joilla on suuri viskositeetti. Lisäksi DuraCirciin voidaan kytkeä langaton tärinänvalvontajärjestelmä Alfa Laval CM, joka suojaa sekä pumppua että prosessia ja ehkäisee ennakoimattomia seisokkeja.

Lisätietoja: www.alfalaval.com/duracirc

28.07.2021 11:00Kalmar toimittaa 12 konttilukkia pitkäaikaiselle yhteistyökumppanilleen Medcenter Container Terminalille Italiaan
26.07.2021 9:00Teollisuuden tuottajahinnat nousivat 11,0 prosenttia edellisvuoden kesäkuusta
23.07.2021 21:33KATSO TÄSTÄ 23.7. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
22.07.2021 8:00Ei enää kompromisseja - Alfa Lavalin uusi DuraCirc-kiertomäntäpumppu
21.07.2021 12:00Valmet toimittaa puolikemiallisen massan tuotantolinjan Lee & Man Paper Manufacturing Ltd:lle Chongqingiin Kiinaan
20.07.2021 11:00Johdinkomponenttitoimittaja Fluiconnecto vastaa asiakkaan tarpeisiin
18.07.2021 11:00Tarvitsetteko yritysvideon toiminnastanne tai esittelyvideon uudesta tuotteestanne...? Ammattilehti.fi hoitaa tuotannon ja tarjoaa alan parhaat jakelukanavat
17.07.2021 11:11Bosch Rexroth ja Isojoen Konehalli (IKH) ovat allekirjoittaneet Certified Excellence Distribution Partner -kumppanuussopimuksen
16.07.2021 23:14KATSO TÄSTÄ 16.7. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
15.07.2021 11:00Raskaisiin kuljetuksiin STAUFF-putkiliitin, jolla on laajennettu painealue

Siirry arkistoon »