Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Nestepaineen Tampereen toimipiste palvelee uusissa tiloissa

01.02.2021 11:00

neste1.jpg

Nestepaine Oy:n Tampereen toimipiste on muuttanut uusiin tiloihin, mikä mahdollistaa entistäkin paremman palvelun Pirkanmaan alueen asiakkaille.

(kuva yllä: Nestepaineen Tampereen uudet toimitilat sijaitsevat Pirkkalan ohitustien varrella osoitteessa Palmrothintie 7 B.)

Nestepaineen uudet toimitilat sijaitsevat näkyvällä paikalla Pirkkalan ohitustien varrella osoitteessa Palmrothintie 7 B, lähellä Pirkkahallia. Pihaan on helppo ajaa ja parkkitilaa löytyy isommillekin autoille.

- Olemme Pirkkalan puolella mutta tontin reuna kulkee Tampereen kaupunkia vasten. Nestepaine perusti toimipisteen Tampereelle toukokuussa 1998 ja itse tulin palvelukseen muutaman viikon päästä kesäkuun puolivälissä. Ensimmäinen paikka oli Nekalassa, sitten siirryttiin Kaukajärvelle ja nyt ollaan Pirkkalassa, missä käytössä on 500 neliön hyvät tilat eli tuplat suuremmat kuin aikaisemmin, kertoilee Nestepaine Oy:n aluemyyntipäällikkö Mika Sappinen.

neste2.jpg

(kuva: Nestepaine Oy:n Tampereen toimipisteessä asiakkaita palvelevat aluemyyntipäälikkö Mika Sappinen (vas.) ja Niko Kaartinen (toinen oik.), joka vastaa lisäksi logistiikasta ja tuotannosta, sekä kuvasta puuttuva myyjä Jere Sinkkonen. Kuvassa lisäksi määräaikaisena työntekijänä oleva Heikki Aittokumpu (oik.) ja tiivistepuolen osaavaa palvelua vahvistaa Tiivistekuksen Heimo Lampainen.)

Asiakkaita palvellaan laajasti Pirkanmaalla

Nestepaine tarjoaa tunnetusti kaikkea hydrauliikkaan ja paljon muuta. Lisäksi samassa kiinteistössä palvelee ETRA Megacenter teknisillä tuotteillaan ja myös Etola-Yhtiöihin kuuluva Meltex mikä tarjoaa muovinlujaa osaamista tunnettuna putki- ja kaivovalmistajana sekä monipuolisena rakennustarvikemaahantuojana.

neste5.jpg(kuva: Mittaan taivutetut putkiasennelmat valmistetaan Nestepaineen Seinäjoen toimipisteessä.)

- Meidät tunnetaan alueella erityisesti johdinkomponenteista eli letkuista, liittimistä ja putkista, joita toimitamme asiakkaillemme hyllyynkantona mutta toki noutoasiakkaat saavat asennelmat odottaessa. Vuodessa valmistamme Tampereen pisteessä kymmeniä tuhansia letkuasennelmia pääasiassa erilaisten kone- ja laitevalmistajien, koneiden varustelijoiden ja päällerakentajien tarpeisiin, joille toimitetaan toki paljon muutakin. Mittaan taivutetut putkiasennelmat saadaan nopeilla toimitusajoilla Seinäjoen toimipisteestä, minne Nestepaineen putkitoiminnot on keskitetty, sanoo Sappinen.  

neste4.jpg

(kuva: Käytössä on tuplat aiempaa suuremmat tilat, mikä mahdollistaa varastoitavien tuotteiden määrän kasvattamisen oleellisesti.)

Komponenttivalikoima kasvaa - myös tiivisteet löytyy hyllystä

Lisää tilaa on saatu varastoon mikä näkyy jatkossa aiempaakin suurempana tuotevalikoimana, mitä kehitetään asiakkaiden tarpeiden mukaan.

- Laajennamme tarjontaamme komponenttipuolella joten hyllystä löytyvien pumppujen, moottoreiden, venttiileiden ym. määrä kasvaa. Ja jos jotain tuotetta ei varastosta löydy niin se saadaan Tampereelle nopeasti Nestepaineen Vantaan päävarastosta. Jatkossa meiltä löytyy myös Tiivistekeskuksen tuotteita hyvin varastosta kuten esimerkiksi yleisimmät sylinteritiivisteet. Ja tiivistepuolen osaavaa palvelua saa Tiivistekeskuksen tuotepäällikkö Heimo Lampaiselta, jonka työpiste on tiloissamme, kertoo Sappinen.

neste3.jpg

(kuva: Asiakkaille valmistetaan laadukkaat letkuasennelmat odottaessa.)

Tiskiasiakkaiden palveluun panostetaan

Uudet tilat mahdollistavat aiempaa paremmin myös noutoasiakkaiden palveluun panostamisen. 

- Myymälätilasta rakentuu enemmän showroom-tyyppinen niin että sisään saapunut asiakas saa nopeasti kuvan tarjonnastamme. Itse kaupanteko tapahtuu palvelutiskin osaavien ammattilaistemme kanssa, jolloin tarpeeseen löydetään varmasti paras ratkaisu. Asiakkaita palvelee myynnissä Jere Sinkkonen ja Niko Kaartinen, joka vastaa lisäksi logistiikasta sekä tuotannosta. Jos myynti uusien tilojen ja erilaisten panostusten myötä lähtee kehittymään positiivisesti, niin tarkoituksena on lisätä henkilökunnan määrää yhdellä osaajalla, ilmoittaa Sappinen.

18.04.2021 11:00Kaupan liikevaihto kasvoi helmikuussa 3,9 prosenttia, myös tukkukauppa kasvussa
16.04.2021 22:20KATSO TÄSTÄ 16.4. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
13.04.2021 12:22Muutoksen tekijät palkittiin kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnolla - turvallisuus on jokaisen asia
12.04.2021 9:00Fujitsu Hannoverin messuilla: Kilpailukyky vaatii toimitus- ja tuotantoketjujen digitaalista integrointia
10.04.2021 11:00Bosch Rexroth ja Tehohydro tiivistävät yhteistyötään
09.04.2021 22:30KATSO TÄSTÄ 9.4. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
07.04.2021 14:55Näyttämömekaniikkaa turvallisesti ja käyttäjäystävällisesti
06.04.2021 11:00PMC Hydraulics acquires Hydroquip Hydraulics in India
05.04.2021 12:33VTT hakee tekoälystä ratkaisuja työkuormituksen tunnistamiseen
03.04.2021 13:33Ennakko: Teollisuuden liikevaihto kasvoi helmikuussa

Siirry arkistoon »