Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Nestepaineen Tampereen toimipiste palvelee uusissa tiloissa

01.02.2021 11:00

neste1.jpg

Nestepaine Oy:n Tampereen toimipiste on muuttanut uusiin tiloihin, mikä mahdollistaa entistäkin paremman palvelun Pirkanmaan alueen asiakkaille.

(kuva yllä: Nestepaineen Tampereen uudet toimitilat sijaitsevat Pirkkalan ohitustien varrella osoitteessa Palmrothintie 7 B.)

Nestepaineen uudet toimitilat sijaitsevat näkyvällä paikalla Pirkkalan ohitustien varrella osoitteessa Palmrothintie 7 B, lähellä Pirkkahallia. Pihaan on helppo ajaa ja parkkitilaa löytyy isommillekin autoille.

- Olemme Pirkkalan puolella mutta tontin reuna kulkee Tampereen kaupunkia vasten. Nestepaine perusti toimipisteen Tampereelle toukokuussa 1998 ja itse tulin palvelukseen muutaman viikon päästä kesäkuun puolivälissä. Ensimmäinen paikka oli Nekalassa, sitten siirryttiin Kaukajärvelle ja nyt ollaan Pirkkalassa, missä käytössä on 500 neliön hyvät tilat eli tuplat suuremmat kuin aikaisemmin, kertoilee Nestepaine Oy:n aluemyyntipäällikkö Mika Sappinen.

neste2.jpg

(kuva: Nestepaine Oy:n Tampereen toimipisteessä asiakkaita palvelevat aluemyyntipäälikkö Mika Sappinen (vas.) ja Niko Kaartinen (toinen oik.), joka vastaa lisäksi logistiikasta ja tuotannosta, sekä kuvasta puuttuva myyjä Jere Sinkkonen. Kuvassa lisäksi määräaikaisena työntekijänä oleva Heikki Aittokumpu (oik.) ja tiivistepuolen osaavaa palvelua vahvistaa Tiivistekuksen Heimo Lampainen.)

Asiakkaita palvellaan laajasti Pirkanmaalla

Nestepaine tarjoaa tunnetusti kaikkea hydrauliikkaan ja paljon muuta. Lisäksi samassa kiinteistössä palvelee ETRA Megacenter teknisillä tuotteillaan ja myös Etola-Yhtiöihin kuuluva Meltex mikä tarjoaa muovinlujaa osaamista tunnettuna putki- ja kaivovalmistajana sekä monipuolisena rakennustarvikemaahantuojana.

neste5.jpg(kuva: Mittaan taivutetut putkiasennelmat valmistetaan Nestepaineen Seinäjoen toimipisteessä.)

- Meidät tunnetaan alueella erityisesti johdinkomponenteista eli letkuista, liittimistä ja putkista, joita toimitamme asiakkaillemme hyllyynkantona mutta toki noutoasiakkaat saavat asennelmat odottaessa. Vuodessa valmistamme Tampereen pisteessä kymmeniä tuhansia letkuasennelmia pääasiassa erilaisten kone- ja laitevalmistajien, koneiden varustelijoiden ja päällerakentajien tarpeisiin, joille toimitetaan toki paljon muutakin. Mittaan taivutetut putkiasennelmat saadaan nopeilla toimitusajoilla Seinäjoen toimipisteestä, minne Nestepaineen putkitoiminnot on keskitetty, sanoo Sappinen.  

neste4.jpg

(kuva: Käytössä on tuplat aiempaa suuremmat tilat, mikä mahdollistaa varastoitavien tuotteiden määrän kasvattamisen oleellisesti.)

Komponenttivalikoima kasvaa - myös tiivisteet löytyy hyllystä

Lisää tilaa on saatu varastoon mikä näkyy jatkossa aiempaakin suurempana tuotevalikoimana, mitä kehitetään asiakkaiden tarpeiden mukaan.

- Laajennamme tarjontaamme komponenttipuolella joten hyllystä löytyvien pumppujen, moottoreiden, venttiileiden ym. määrä kasvaa. Ja jos jotain tuotetta ei varastosta löydy niin se saadaan Tampereelle nopeasti Nestepaineen Vantaan päävarastosta. Jatkossa meiltä löytyy myös Tiivistekeskuksen tuotteita hyvin varastosta kuten esimerkiksi yleisimmät sylinteritiivisteet. Ja tiivistepuolen osaavaa palvelua saa Tiivistekeskuksen tuotepäällikkö Heimo Lampaiselta, jonka työpiste on tiloissamme, kertoo Sappinen.

neste3.jpg

(kuva: Asiakkaille valmistetaan laadukkaat letkuasennelmat odottaessa.)

Tiskiasiakkaiden palveluun panostetaan

Uudet tilat mahdollistavat aiempaa paremmin myös noutoasiakkaiden palveluun panostamisen. 

- Myymälätilasta rakentuu enemmän showroom-tyyppinen niin että sisään saapunut asiakas saa nopeasti kuvan tarjonnastamme. Itse kaupanteko tapahtuu palvelutiskin osaavien ammattilaistemme kanssa, jolloin tarpeeseen löydetään varmasti paras ratkaisu. Asiakkaita palvelee myynnissä Jere Sinkkonen ja Niko Kaartinen, joka vastaa lisäksi logistiikasta sekä tuotannosta. Jos myynti uusien tilojen ja erilaisten panostusten myötä lähtee kehittymään positiivisesti, niin tarkoituksena on lisätä henkilökunnan määrää yhdellä osaajalla, ilmoittaa Sappinen.

28.07.2021 11:00Kalmar toimittaa 12 konttilukkia pitkäaikaiselle yhteistyökumppanilleen Medcenter Container Terminalille Italiaan
26.07.2021 9:00Teollisuuden tuottajahinnat nousivat 11,0 prosenttia edellisvuoden kesäkuusta
23.07.2021 21:33KATSO TÄSTÄ 23.7. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
22.07.2021 8:00Ei enää kompromisseja - Alfa Lavalin uusi DuraCirc-kiertomäntäpumppu
21.07.2021 12:00Valmet toimittaa puolikemiallisen massan tuotantolinjan Lee & Man Paper Manufacturing Ltd:lle Chongqingiin Kiinaan
20.07.2021 11:00Johdinkomponenttitoimittaja Fluiconnecto vastaa asiakkaan tarpeisiin
18.07.2021 11:00Tarvitsetteko yritysvideon toiminnastanne tai esittelyvideon uudesta tuotteestanne...? Ammattilehti.fi hoitaa tuotannon ja tarjoaa alan parhaat jakelukanavat
17.07.2021 11:11Bosch Rexroth ja Isojoen Konehalli (IKH) ovat allekirjoittaneet Certified Excellence Distribution Partner -kumppanuussopimuksen
16.07.2021 23:14KATSO TÄSTÄ 16.7. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
15.07.2021 11:00Raskaisiin kuljetuksiin STAUFF-putkiliitin, jolla on laajennettu painealue

Siirry arkistoon »