Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Teollisuuspalvelu on vahva kumppani valmistavassa teollisuudessa

19.01.2020 11:30

008.jpg

(kuva: - Tarjoamme monipuoliset palvelut isoillekin OEM-valmistajille. Meiltä saa kaikki hydrauliikkatuotteet ja komponentit joko paikan päältä tai hyllyynkantona, sanoo Hämeen Teollisuuspalvelu Oy:n avainasiakaspäällikkö Petri Nasi.)

Hämeen Teollisuuspalvelu Oy tekee vahvaa yhteistyötä alueen suurten teollisuustoimijoiden ja laitevalmistajien kanssa. Tiivis yhteistyö Riihimäen Teollisuuspalvelu Oy:n kanssa tehostaa palvelutehokkuutta ja nopeutta entisestään. OEM-puolen asiakaskunta on laaja ja kansainvälinen.

Myymälätoimintojen lisäksi Teollisuuspalvelu tekee tiivistä yhteistyötä monella eri taholla alueen laitevalmistajien kanssa.

- Tarjoamme monipuoliset palvelut isoillekin OEM-valmistajille. Meiltä saa kaikki hydrauliikkatuotteet ja komponentit joko paikan päältä tai hyllyynkantona. Lisäksi suunnittelemme ja toteutamme yhdessä asiakkaan kanssa heidän tarpeisiinsa räätälöityjä hydraulisia ratkaisuja. Etsimme asiakkaan tuotantoon parhaiten sopivat ratkaisut niin hinnallisesti kuin laadunkin puolesta, kertoo Hämeen Teollisuuspalvelu Oy:n avainasiakaspäällikkö Petri Nasi.

Hämeenlinnan seudulla asiakaspintaa riittää myös OEM-puolella.

- Alueella on useita isoja valmistajia, jotka tekevät laitteitaan niin kotimaisille kuin vientimarkkinoillekin. Hämeenlinna on sijainniltaan erinomainen, sillä tästä on lyhyt matka joka puolelle Suomea ja myös viennin kannalta tärkeimmät satamat ovat kohtalaisen lähellä.

010.jpg

(kuva: Teollisuuspalvelu kokoaa myös asiakkailleen valmiita vientipakkauksia toimitettavaksi ulkomaille.)

Varastointia ja koontilähetyksiä

Hämeen Teollisuuspalvelu Oy:n tilat Luukkaankadulla tarjoavat hyvät puitteet myös kattavalle varastoinnille. 

- Teemme isoimmille asiakkaillemme myös varastointipalveluita, jolloin meillä on riittävä puskuri tuotteita valmiina heti-toimituksiin. Olemme sopineet muutamien asiakkaiden kanssa, että pidämme pitkän toimitusajan tuotteita valmiina varastossa.

Teollisuuspalvelu kokoaa myös vientipakkauksia toimitettavaksi ulkomaille.

- Tilaamme keskitetysti tarvittavat osat ja teemme vientipakkaukset valmiiksi asiakkaalle toimitettavaksi ympäri maailman. Riittävän isot tilat mahdollistavat myös tämän palvelun tarjoamisen, sanoo Nasi.

009.jpg

(kuva: Teollisuuspalvelu tekee vahvaa yhteistyötä alueensa OEM-valmistajien kanssa, yksi näistä on innovatiivisia paalutusratkaisuja valmistava Movax Oy.)

Haluttu yhteistyökumppani

Jatkuva panostaminen asiakaspalveluun ja toiminnan laatuun ovat tehneet Teollisuuspalvelusta halutun yhteistyökumppanin OEM-puolella.

- Teemme todella paljon töitä kehittääksemme toimintaamme ja palveluitamme asiakkaiden tarpeiden mukaan. Koulutamme aktiivisesti henkilökuntaamme osaava ammattitaitoinen henkilökunta on yksi vahvuuksistamme. Useat eri laatuluokitukset ja sertifikaatit kertovat myös osaamisestamme.

Halu olla paras mahdollinen yhteistyökumppani näkyy myös asiakassuhteiden kehityksessä.

- Tällä hetkellä isot toimijat ovat karsineet toimittajamääriä, mutta olemme pystyneet osoittamaan työmme laadun ja asiakkaat ovat halunneet jatkaa yhteistyötä kanssamme. Osaavan henkilökunnan lisäksi vahvuuksiamme ovat toimitusvarmuus ja –nopeus, laaja tuoterepertuaari, vahva tietotaito ja kyky mukautua asiakkaan tarpeiden mukaan niin tuotteiden kuin palveluidenkin osalta, listaa Nasi.

Tunnetut laatumerkit tukevat myös toimintaa.

- Edustamamme merkit, kuten Parker, ovat oman alansa ehdotonta ykkösluokkaa. Varsinkin OEM-puolella mennään vahvasti laatu edellä ja silloin Parker on oikea valinta hydrauliikkapuolelle.

Teollisuuspalvelussa ei jäädä hyvästä työstä huolimatta lepäämään laakereille.

- Haluamme joka päivä kehittää toimintaamme vieläkin paremmaksi asiakkaidemme eduksi.

012.jpg
(kuva: Teollisuuspalveliun toimipisteet ja myymälät sijaitsevat Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Kuvassa Luukkaankatu 5:ssä Hämeenlinna.)

Riihimäki toi lisää töitä ja mahdollisuuksia

Yhteisomistajuus reilun kolmenkymmenen kilometrin päässä toimivasta Riihimäen Teollisuuspalvelusta on luonut hyvät puitteet palvella paremmin molempien yritysten asiakkaita.

- Teemme erittäin tiivistä yhteistyötä ja esimerkiksi nettisivut ovat yhteiset, www.teollisuuspalvelu.fi . Riihimäen mukaan tulo ParkerStore –ketjuun avasi uusia mahdollisuuksia myös asiakkaillemme, jotka saavat tarvitsemansa tuotteet ja palvelut myös sieltä.

Riihimäen Teollisuuspalvelun yhteistyö alan ammattilaisten kanssa vahvistui entisestään

- Riihimäen hydrauliikkaosaamista on pystytty tehostamaan yhdistymisen myötä. Autamme teknisessä osaamisessa ja valmistamme letkuasennelmia myös Riihimäen Teollisuuspalvelulle Hämeenlinnan toimipisteessä, kertoo Nasi.

011.jpg

(kuva: ParkerStore myymäläketjuun kuuluva Teollisuuspalvelu sai ensimmäisenä Suomessa Parker Hose Workshop Certification -sertifikaatin, joka takaa tehdaslaatuiset letkuasennelmat.)

Kattava tuotevalikoima niin myymälöissä kuin verkkokaupassakin

Teollisuuspalvelu.fi palvelee kahden myymälän ja verkkokaupan voimin kaikki(a) asiakkaita yksityisistä henkilöistä yrityksiin ja konserneihin. Valikoima kattaa muun muassa työkalut, työvaatteet, kiinnitystarvikkeet, hydrauliikkaosat ja pienkoneet kuten ruohonleikkurit sekä moottorisahat. Kattavat varastot takaavat myös tuotteiden riittävyyden.

- Toimintamme kulmakiviä ovat asiakaspalvelu- ja –tyytyväisyys, luotettavuus sekä ammattitaito. Nämä yhdistettynä tunnettuihin laatumerkkeihin kuten Parker, Husqvarna, Stihl ja Dimex tekevät Teollisuuspalvelusta ammattilaisen valinnan. Oli hankintasi tai pulmasi sitten pieni tai suuri, voit huoletta kääntyä meidän puoleemme. Voimme tarjota kustannustehokkaan kokonaisratkaisun moneen eri tarpeeseen. Koko tuotevalikoima on myös saatavilla verkkokauppamme kautta, sanoo Nasi.

Myös koneiden sekä laitteiden asennus onnistuu.

- Meiltä saa esimerkiksi uudet hitsauskoneet, kompressorit ym. koneet ja laitteet toimitettuna sekä asennettuna käyttövalmiiksi. 

Uudistetut ja laajennetut ParkerStoret palvelevat sekä Hämeenlinnassa että Riihimäellä. Hämeenlinnan toimipiste on Parker Hose Workshop Certification –laatusertifioitu.

- Saimme kunnian olla ensimmäinen Parkerin sertifioima yritys Suomessa. Täytämme sertifikaatin vaatimat laatu- sekä puhtausvaatimukset ja meiltä asiakas saa tehdaslaatuiset asennelmat niin yksittäisille asiakkaille kuin OEM-puolen asiakkaillemme. Sertifiointi tuo lisää mahdollisuuksia toimintaan isojen yhteistyökumppaneiden kanssa, pystymme tekemään muun muassa valmiita protosettejä asiakkaillemme, vinkkaa Nasi..  

23.02.2020 13:00Teknisen Kaupan markkinakatsaus Q4 2019: Maailmantalouden hidastuminen osui lopulta tekniseen kauppaankin
22.02.2020 11:00Valtion tutkimus- ja kehittämisrahoitus kasvaa vuoden 2020 talousarviossa
21.02.2020 14:11Nowadays, mechanical engineering means software development
20.02.2020 14:00Varsinaiseen kauppalaivastoon kuului 685 alusta tammikuussa 2020
19.02.2020 8:11Arto Laine aloitti Key Account Managerina Metal Workilla
18.02.2020 11:11HYDAC hakee palvelukseensa suunnittelijaa
17.02.2020 13:01Valmet toimittaa uuden haihduttamon Century Pulp and Paperille Intiaan
16.02.2020 12:11More flexibility and usability for mobile robots
15.02.2020 14:11Manuli Rubber Industries and RYCO combination to result in a new market leader
14.02.2020 14:33Teollisuuden liikevaihto kasvoi joulukuussa 6,7 prosenttia

Siirry arkistoon »