Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Hydrotek Oy - Uusi hydrauliikka-alan toimija yli 150 vuoden kokemuksella

18.01.2020 12:00

hydrotek1.jpg

(kuva: Hydrotekin asiakaskunnan rungon muodostaa metsäteollisuus ja muu raskas teollisuus, Lounais-Suomen alueella vahva marine-sektori sekä kierrätys-, jäte- ja energiapuolen toimijat.)

Hydrotek Oy on uusi nimi Suomen hydrauliikka markkinoilla. Kesällä 2019 perustetun yrityksen taustalla on kuitenkin pitkä alan kokemus ja toiminta onkin lähtenyt vauhdilla käyntiin.

- Töitä on ollut hyvin ja olemme lyhyessä ajassa kasvaneet kahden miehen firmasta jo sen kokoiseksi että pystymme vastaamaan teollisuusasiakkaiden tarpeisiin haastavissakin projekteissa. Toimimme koko maan alueella pienyrityksen joustavuudella ilman liian suuren organisaation byrokratiaa. Teemme lisäksi hyvää yhteistyötä mm. muiden hydrauliikka-alan toimijoiden kanssa mikä takaa asiakkaillemme parhaat saatavilla olevat tuotteet ja lisäresursseja erilaisiin projekteihin tarpeen mukaan, kertovat Hydrotek Oy:n toimitusjohtaja Ari Malmelin ja tuotantopäällikkö Rami Lehtinen. 

Hydrotekin palveluksessa on tällä hetkellä 10 alan ammattilaista ja jatkossa henkilökunnan määrää on aikomus kasvattaa osaavilla tekijöillä.

- Meillä on erittäin ammattitaitoinen ja joustava tiimi mikä puhaltaa yhteen hiileen asiakaspalvelun eteen. Yhteensä meiltä löytyy yli 150 vuoden monipuolinen kokemus hydraulikka-alalta ja kunnossapidosta; erityisesti teollisuus- ja marine-puolelta sekä toki myös mobilehydrauliikasta, ilmoittaa Malmelin.

hydrotek2.jpg

(kuva: Ari Malmelin (oik.) ja Rami Lehtinen lähtivät yrittäjiksi kesällä 2019 työskenneltyään aiemmin jo pitkään hydrauliikka-alalla.)

Hyvät toimitilat ja edistykselliset laitteet

Optimaaliset tilat toimintaan löytyivät Turusta hyvästä paikasta Orikedon teollisuusalueelta osoitteesta Ravurinkatu 41 C.

- Kiinteistö on uusi, joten saimme suunnitella ja toteuttaa korjaamotilat tarpeisiimme soveltuviksi. Hallin puolelta löytyy hyvät tilat huolto- ja korjaustoimintaan, missä on käytössä tasokkaat laitteet mm. pumppujen, moottoreiden ja sylintereiden huoltoihin, nosturit, pesulaitteet jne. Panostamme jatkossakin tuotantolaitteisiin tasaisesti. Olemme esimerkiksi ottamassa loppuvuoden aikana käyttöön uuden 200 kW testipenkin mikä mahdollistaa markkinoiden suurimpien pumppujen ja moottoreiden koeajon ja säätämisen, sanoo Lehtinen.  

Lisäksi tuotannossa on laitteet putkientaivutukselle ja -kaulustamiselle sekä letkuasennelmien teolle, mitkä tukevat asennustoiminta ja tuotantoa.

- Kentällä liikumme kahdella tehtävään varustellulla huoltoautolla tekemässä korjaus- ja modernisointiprojekteja sekä suorittamassa ennakoivaa huoltoa kuten erilaisia mittauksia tehdasympäristöissä. Ennakoinnin merkitys on asiakkaillemme erittäin suuri sillä sen avulla pidennetään järjestelmien kestoikää mikä takaa prosessien luotettavan toiminnan sekä tuo selvää säästöä, toteaa Lehtinen.

hydrotek4.jpg

(kuva: Hydrotekin toimitilat sijaitsee Turussa Orikedon teollisuusalueella osoitteessa Ravurinkatu 41 C.)

Vahvaa suunnittelupuolen osaamista ja kehittyvä komponenttivarasto

Hydrotekin asiakaskunnan rungon muodostaa metsäteollisuus ja muu raskas teollisuus, Lounais-Suomen alueella vahva marine-sektori sekä kierrätys-, jäte- ja energiapuolen toimijat.

- Tärkeässä roolissa toiminnassamme on lisäksi vahva projekti- ja suunnittelupuolen osaaminen. Meiltä saa myös kaikki tarvittavat johtavien valmistajien komponentit, joihin tarjotaan laajaa teknistä tieto-taitoa. Osaamme valita jokaiseen projektiin parhaiten soveltuvat tuotteet ilman sidonnaisuutta tiettyihin valmistajiin. Jo nyt hyvän kokoinen komponentti varastomme kasvaa ja kehittyy koko ajan asiakkaiden tarpeiden mukaan, kertoo Malmelin.   

hydrotek3.jpg

(kuva: Hydrotek tekee korjaus- ja modernisointiprojekteja sekä suorittaa ennakoivaa huoltoa kuten erilaisia mittauksia tehdasympäristöissä.)

 

31.07.2020 23:33KATSO 31.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennusalan asiaa
03.08.2020 14:11Saabin kruununjalokivi löytyy yhä Suomesta
02.08.2020 11:00Transparent with a perfect flow
31.07.2020 11:00Enersense on saattanut Empower-yrityskaupan päätökseen
30.07.2020 11:00Alkusyksyn Metsäalan Ammattilehti työn alla - lähde mukaan ilmoituksella - lisäjakelussa mm. FinnMetko messuilla
29.07.2020 11:11Certified Marine Repair Center opened in Istanbul and Singapore
28.07.2020 11:33Metso Outotec toimittaa kiertouunijärjestelmän Lynas Kalgoorlien uudelle laitokselle Länsi-Australiaan
27.07.2020 11:11Kuluttajien luottamus ylitti jo keskiarvonsa - isot ostot houkuttavat
24.07.2020 23:00KATSO 24.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - mukana paljon maarakennusalan asiaa
24.07.2020 11:00Hydroscandilta saa komposiittiletkut varastosta

Siirry arkistoon »