Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Tampereen yliopisto 400 parhaan joukossa QS-rankingissa

19.06.2019 11:11

konetekniikka-180419-jr-15-900x600pix.jpg

Tampereen yliopisto sijoittui 400 maailman parhaan yliopiston joukkoon kansainvälisessä QS-rankingissa, jossa oli mukana kaikkiaan 1 620 yliopistoa ja korkeakoulua eri puolilta maailmaa.

Kesäkuussa julkaistu QS-ranking on ensimmäinen kansainvälinen vertailu, jossa vuoden alussa perustettu uusi Tampereen yliopisto oli mukana. Suomesta mukana oli 9 yliopistoa, joiden joukossa Tampereen yliopisto oli kuudes. Tampereen yliopiston sijaluku koko listalla oli 395.

Yksittäisistä indikaattoreista Tampereen yliopiston paras sijoitus tuli sitaattien määrästä ja seuraavaksi paras työnantajamaineesta.

Parhaiten OS-rankingissa pärjäsivät amerikkalaisyliopistot MIT (Massachusetts Institute of Technology), Stanford ja Harvard.

The QS World University Ranking® 2020

16.02.2020 12:11More flexibility and usability for mobile robots
15.02.2020 14:11Manuli Rubber Industries and RYCO combination to result in a new market leader
14.02.2020 14:33Teollisuuden liikevaihto kasvoi joulukuussa 6,7 prosenttia
13.02.2020 13:11Parker Hannifin launches new series of easy-to-use Push Button self-venting compressed air safety couplers
12.02.2020 13:11HydraSpecma Oy etsii työntekijää Pirkkalan myymälään
11.02.2020 11:33Kiertotalouden yhteislaboratorio avautui Otaniemessä
10.02.2020 10:01Teollisuuden uudet tilaukset kasvoivat joulukuussa kolmanneksella vuodentakaisesta
09.02.2020 13:44Tutkijat kehräsivät superlankaa merilevästä ja ravunkuoresta
08.02.2020 10:00VTT juhlisti mokia Gala of Failuresissa: "Epäonnistuessaan oppii aina"
07.02.2020 10:07Veneilykesä 2020 lähestyy - uusi vesiliikennelaki voimaan ja väylä- ja merikarttauudistusta valmistellaan

Siirry arkistoon »