Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Dunlop Hiflex palvelee uusissa tiloissa Joensuussa

18.06.2019 11:00

hiflex2.jpg

Dunlop Hiflex on hydrauliikan, pneumatiikan ja kaikkien letkujen erikoisliike. Viidenkymmenen toimintavuoden aikana Dunlop Hiflex on laajentanut tuotevalikoimaansa pneumatiikkaan, komponentteihin, teollisuustuotteisiin, hydraulityökaluihin ja voiteluvarusteisiin.

(kuva yllä: Dunlop Hiflexin Joensuun toimipaikka on muuttanut vuodenvaihteessa uusiin tiloihin osoitteeseen Telitie 1 C mikä sijaitsee keskeisellä paikalla Raatekankaan alueella.)

Dunlop Hiflexilla on 14 omaa toimipistettä ja myymälää Suomessa, toimipisteet Viron Tallinnassa ja Tartossa sekä jälleenmyyjäverkosto, joka kattaa koko Suomen. Tämä takaa laajan tuotevalikoiman saatavuuden teollisuuden, ensiasennuksen, kunnossapidon ja koneurakoitsijoiden tarpeisiin ympäri vuorokauden.

- Viime aikoina olemme investoineet toimipisteisiimme asiakaspalvelun tason nostamiseksi entisestään. Pari vuotta sitten Pirkkalaan avattiin myymälä uuden OEM-keskuksen yhteyteen, viime kesänä pääkaupunkiseudun toinen piste muutti uusiin tiloihin Vantaalle ja joulukuussa Joensuussa muutettiin uusiin toimitiloihin. Kehitämme jatkossakin toimintaamme, verkostoamme ja tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin, kertoo Dunlop Hiflex Oy:n business manager Ville Aaltonen.

hiflex1.jpg

(kuva: Joensuun Dunlop Hiflexin ammattilaiset valmiina palvelemaan asiakkaita: oik. Hannu Uotila, paikallisjohtaja Jari Muje, Sami Martikainen ja Ville Mutanen.)

Dunlop Hiflex Joensuussa jo vuodesta 1995

Joensuussa Dunlop Hiflexilla on pitkät perinteet. Oma myymälä avattiin vuonna 1995 Pankakoskentiellä ja siellä palveltiin asiakaskuntaa yli 23 v. ajan.

- Muutto näihin uusiin tiloihin Telitielle tapahtui loppuvuoden 2018 aikana. Nyt olemme keskeisellä paikalla mikä kasvaa ja kehittyy. Entiset asiakkaat ovatkin löytäneet hyvin uuteen osoitteeseemme ja olemme saaneet parissa kuukaudessa runsaasti myös uutta asiakaskuntaa. Viralliset avajaiset järjestettiin Dunlop Hiflex 50-vuotta juhlapäivänä toukokouussa, kertoo Dunlop Hiflex Oy:n paikallisjohtaja Jari Muje, joka on ollut yrityksen palveluksessa pian 20 vuotta. 

hiflex5.jpg(kuva: Avarassa myymälässä on tarjolla laaja valikoima hydrauliikkaa ja paljon muuta konealan asiakkaille.)

Toimivat uudet tilat

Uusissa 530 neliön tiloissa on kunnolla korkeaa varastotilaa, mikä on mahdollistanut hyllypaikkojen ja varastotuotteiden määrän kasvattamisen entisestään. Erityisesti letkuasennelmiin keskittyvä tuotanto on saatu järjesteltyä kunnon tiloissa uudelleen mikä mahdollistaa suuremman valmistuskapasiteetin. Ja kun asiakkaat astuvat sisään toimipaikkaan niin he saapuvat avaraan valoisaan myymälään, missä hyllyvalikoima on todella laaja ja tiskin takana palvelee osaavat ammattilaiset. 

- Myymälässä käy paljon eri- tyisesti konealan ammattilaisia, joille tehdään letkuasennelmat odottaessa - meiltä saa myös hyd- rauliikkaputket. Tarjolla on lisäksi laajasti hydrauliikan komponentteja kuten pumput, moottorit, venttiilit, sylinterit sekä mm. Enerpac -hydraulityökalut, voiteluvarusteet kuten rasvarit ja letkukelat, Nesteen öljyt ja rasvat, paineilmaletkut ja valmiit asennelmat, nokkavipuliittimet lämmitysletkuihin, laajasti pneumatiikkaa ym. luettelee Muje.

hiflex3.jpg 

(kuva: Tuotannon käyttöön on saatu uudet toimivat tilat. Letkuasennelmia valmistetaan keskimäärin yli 100 päivässä.)

Alfagomma laatua

Dunlop Hiflex kuuluu italialaiseen Alfagommaan, mikä on yksi maailman johtavista hydrauliikka- ja teollisuusletkuvalmistajista. 

- Asiakkaiden palautteen perusteella meillä on maailman paras spiraaliletku Alfagomma Powerflex Bio, mikä on erityisesti metsäkoneurakoitsijoiden suosiossa. Myös 2-kudosletku Alfagomma 261E saa kiitosta mm. pakkasominaisuuksistaan, sanoo Muje.

Letkuasennelmat OEM-asiakkaille

Dunlop Hiflex on merkittävä letkuasennelmatoimittaja Joensuun alueen kone- ja laitevalmistajien keskuudessa.

- Suuret sarjat toimitetaan Pirkkalan asennelmatehtaasta mutta teemme tässä paikallisesti haastavat piensarjat valmiina kitteinä, jotka menevät sovittuna hetkenä asiakkaiden virtautettuihin tuotantoihin. Tuotamme konevalmistajille myös varaosasarjoja. Tärkeitä asiakkaitamme ovat mm. harvesterikoura-, nosturi- ja materiaalinkäsittelykonevalmistajat sekä erilaiset päällerakentajat ja teollisuuden toimijat, toteaa Muje.

hiflex4.jpg

(kuva: Jari Muje esittelee valmistettuja letkuasennelmia, mitkä toimitetaan OEM-asiakkaan virtautettuun tuotantoon tarkkoina ajankohtina.)

19.09.2019 13:24SKAL Kuljetusbarometri 3/2019: kustannukset karkaamassa käsistä
19.09.2019 12:00MacGregorille yli 20 miljoonan euron tilaukset
18.09.2019 13:22Finnvera ja Kauppakamari: Vientiyritysten tyypillinen luottotappio 30 000 euroa - Luottotappiot yhä viennin jarruna
17.09.2019 11:11Hämähäkkisilkin ja nanoselluloosan yhdistelmästä syntyi muovin haastaja
16.09.2019 11:33Rexroth unveils solution for fully integrated tire pressure control
15.09.2019 11:00Tampereen ammattikorkeakoulun hankesalkun arvo ponkaisi 18 miljoonaan euroon
14.09.2019 9:00Schneider Electric liittyy ISA Global Cybersecurity Allianceen perustajajäsenenä
13.09.2019 15:11Koneosapalvelu Oy on ostanut Kithydro Oy:n ja Hyprox Oy:n
12.09.2019 11:11Machine health: an easy way to analyze vibrations
11.09.2019 10:11Kaupan liikevaihto kasvoi heinäkuussa 1,1 prosenttia

Siirry arkistoon »