Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Dunlop Hiflex palvelee uusissa tiloissa Joensuussa

Share |
18.06.2019 11:00

hiflex2.jpg

Dunlop Hiflex on hydrauliikan, pneumatiikan ja kaikkien letkujen erikoisliike. Viidenkymmenen toimintavuoden aikana Dunlop Hiflex on laajentanut tuotevalikoimaansa pneumatiikkaan, komponentteihin, teollisuustuotteisiin, hydraulityökaluihin ja voiteluvarusteisiin.

(kuva yllä: Dunlop Hiflexin Joensuun toimipaikka on muuttanut vuodenvaihteessa uusiin tiloihin osoitteeseen Telitie 1 C mikä sijaitsee keskeisellä paikalla Raatekankaan alueella.)

Dunlop Hiflexilla on 14 omaa toimipistettä ja myymälää Suomessa, toimipisteet Viron Tallinnassa ja Tartossa sekä jälleenmyyjäverkosto, joka kattaa koko Suomen. Tämä takaa laajan tuotevalikoiman saatavuuden teollisuuden, ensiasennuksen, kunnossapidon ja koneurakoitsijoiden tarpeisiin ympäri vuorokauden.

- Viime aikoina olemme investoineet toimipisteisiimme asiakaspalvelun tason nostamiseksi entisestään. Pari vuotta sitten Pirkkalaan avattiin myymälä uuden OEM-keskuksen yhteyteen, viime kesänä pääkaupunkiseudun toinen piste muutti uusiin tiloihin Vantaalle ja joulukuussa Joensuussa muutettiin uusiin toimitiloihin. Kehitämme jatkossakin toimintaamme, verkostoamme ja tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin, kertoo Dunlop Hiflex Oy:n business manager Ville Aaltonen.

hiflex1.jpg

(kuva: Joensuun Dunlop Hiflexin ammattilaiset valmiina palvelemaan asiakkaita: oik. Hannu Uotila, paikallisjohtaja Jari Muje, Sami Martikainen ja Ville Mutanen.)

Dunlop Hiflex Joensuussa jo vuodesta 1995

Joensuussa Dunlop Hiflexilla on pitkät perinteet. Oma myymälä avattiin vuonna 1995 Pankakoskentiellä ja siellä palveltiin asiakaskuntaa yli 23 v. ajan.

- Muutto näihin uusiin tiloihin Telitielle tapahtui loppuvuoden 2018 aikana. Nyt olemme keskeisellä paikalla mikä kasvaa ja kehittyy. Entiset asiakkaat ovatkin löytäneet hyvin uuteen osoitteeseemme ja olemme saaneet parissa kuukaudessa runsaasti myös uutta asiakaskuntaa. Viralliset avajaiset järjestettiin Dunlop Hiflex 50-vuotta juhlapäivänä toukokouussa, kertoo Dunlop Hiflex Oy:n paikallisjohtaja Jari Muje, joka on ollut yrityksen palveluksessa pian 20 vuotta. 

hiflex5.jpg(kuva: Avarassa myymälässä on tarjolla laaja valikoima hydrauliikkaa ja paljon muuta konealan asiakkaille.)

Toimivat uudet tilat

Uusissa 530 neliön tiloissa on kunnolla korkeaa varastotilaa, mikä on mahdollistanut hyllypaikkojen ja varastotuotteiden määrän kasvattamisen entisestään. Erityisesti letkuasennelmiin keskittyvä tuotanto on saatu järjesteltyä kunnon tiloissa uudelleen mikä mahdollistaa suuremman valmistuskapasiteetin. Ja kun asiakkaat astuvat sisään toimipaikkaan niin he saapuvat avaraan valoisaan myymälään, missä hyllyvalikoima on todella laaja ja tiskin takana palvelee osaavat ammattilaiset. 

- Myymälässä käy paljon eri- tyisesti konealan ammattilaisia, joille tehdään letkuasennelmat odottaessa - meiltä saa myös hyd- rauliikkaputket. Tarjolla on lisäksi laajasti hydrauliikan komponentteja kuten pumput, moottorit, venttiilit, sylinterit sekä mm. Enerpac -hydraulityökalut, voiteluvarusteet kuten rasvarit ja letkukelat, Nesteen öljyt ja rasvat, paineilmaletkut ja valmiit asennelmat, nokkavipuliittimet lämmitysletkuihin, laajasti pneumatiikkaa ym. luettelee Muje.

hiflex3.jpg 

(kuva: Tuotannon käyttöön on saatu uudet toimivat tilat. Letkuasennelmia valmistetaan keskimäärin yli 100 päivässä.)

Alfagomma laatua

Dunlop Hiflex kuuluu italialaiseen Alfagommaan, mikä on yksi maailman johtavista hydrauliikka- ja teollisuusletkuvalmistajista. 

- Asiakkaiden palautteen perusteella meillä on maailman paras spiraaliletku Alfagomma Powerflex Bio, mikä on erityisesti metsäkoneurakoitsijoiden suosiossa. Myös 2-kudosletku Alfagomma 261E saa kiitosta mm. pakkasominaisuuksistaan, sanoo Muje.

Letkuasennelmat OEM-asiakkaille

Dunlop Hiflex on merkittävä letkuasennelmatoimittaja Joensuun alueen kone- ja laitevalmistajien keskuudessa.

- Suuret sarjat toimitetaan Pirkkalan asennelmatehtaasta mutta teemme tässä paikallisesti haastavat piensarjat valmiina kitteinä, jotka menevät sovittuna hetkenä asiakkaiden virtautettuihin tuotantoihin. Tuotamme konevalmistajille myös varaosasarjoja. Tärkeitä asiakkaitamme ovat mm. harvesterikoura-, nosturi- ja materiaalinkäsittelykonevalmistajat sekä erilaiset päällerakentajat ja teollisuuden toimijat, toteaa Muje.

hiflex4.jpg

(kuva: Jari Muje esittelee valmistettuja letkuasennelmia, mitkä toimitetaan OEM-asiakkaan virtautettuun tuotantoon tarkkoina ajankohtina.)

21.07.2019 12:11Heiner Lang appointed to Bosch Rexroth Executive Board
20.07.2019 12:11M+S Hydraulics tuonut markkinoille aksiaalimäntäpumput ja -moottorit
19.07.2019 12:11Kansantalouden tuotanto kasvoi toukokuussa vuodentakaisesta, laskua edelliskuukauteen
18.07.2019 9:30Kehittämiskartoitus ja yrittäjätestit käytettävissä nyt myös ilman kirjautumista
17.07.2019 11:11Building automation: Rexroth opts for KNX
16.07.2019 17:11Osallistu Fluid Finlandin Facebook kisaan - voita Dunlop Hiflex kesäsetti!
16.07.2019 11:11ABB launches new Winder Performance Optimization to maximize capacity and productivity
15.07.2019 11:11Gasum keskustelee tulevaisuuden ratkaisuista SuomiAreenassa
15.07.2019 10:43Lietteenpolttolaitoksen koekäyttö aloitettiin Rovaniemellä
14.07.2019 11:01Aalto-yliopistoon 1 895 uutta opiskelijaa - hakijoiden määrä nousi viime vuodesta

Siirry arkistoon »