Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

HUOM! Haussa myynti-insinööri ja myyjä/teknisen asiakastuen henkilö - HYDX Hydraulic Solutions vahvistaa tiimiään Suomessa

Share |
08.02.2019 15:01

hydxlogo.jpg

HYDX laajentaa toimintaansa ja panostaa Suomen hydrauliikka- ja elektroniikkamarkkinoihin vahvistamalla Suomen myyntiorganisaatiotaan kahdella uudella työntekijällä. Oletko sinä toinen heistä?

"Lue lisää, jos kiinnostuit. Etsimme myynti-insinööriä ja myyjää/teknisen asiakastuen työntekijää joko Tampereelle tai Jyväskylään.

”HYDX lisää tulevaisuudessa panostuksiaan kansainvälisille markkinoille. Suomi tuntuu luontevalta ensiaskeleelta. Näemme Suomessa mahdollisuuksia, joten ensimmäiset panostukset Ruotsin ulkopuolella tehdään täällä, sanoo Jari Hämäläinen, asiakkuuspäällikkö, komponenttijärjestelmät.

MITÄ ODOTAMME MYYNTI-INSINÖÖRILTÄ 

Edellytämme myynti-insinööreiltämme koneteknistä taustaa ja vankkaa koneiden toimintaperiaatteiden ymmärrystä – sekä myös määrätietoista asennetta konetekniseen ongelmanratkaisuun. Palava innostus myymiseen on välttämätöntä, myynti-insinöörin pitää viihtyä asiakkaiden luona ja keskustella mielellään ratkaisuista ja järjestelmistä – ja saada kauppoja. Ihmissuhdetaidot ja tekemisen meininki ovat tärkeitä, työskentelyotteen on oltava itsenäinen ja tavoitteellinen. Hydrauliikkaosaaminen ja myyntiosaaminen ovat tärkeitä etuja, mutta HYDX painottaa vahvasti myös henkilökohtaista soveltuvuutta.

MITÄ ODOTAMME MYYJÄLTÄ/TEKNISEN ASIAKASTUEN TYÖNTEKIJÄLTÄ

Myyntiin/tekniseen asiakastukeen HYDX etsii henkilöä, jolla on vankka tekninen tausta ja kokemusta hydrauliikka-alalta. Ihanteellisella hakijalla on sekä teknistä osaamista että myynti- ja asiakaslähtöisyyttä, jotta hän pystyy tukemaan tehokkaasti asiakkaiden luona kiertäviä myynti-insinöörejä. Tehtävään liittyvät tekniset kysymykset ovat siten suhteellisen yksinkertaisia, mutta sen lisäksi työhön kuuluu päivittäistä tilausten hallintaa, asiakkaiden tiedusteluihin vastaamista sekä yhteydenpitoa toimittajiin. Myyjältä/tekniseltä tuelta odotetaan järjestelmällisyyttä, huolellisuutta, hyvää teknistä osaamista sekä asiakaspalveluosaamista, myös puhelimen välityksellä. Tässäkin tehtävässä painotamme vahvasti henkilökohtaista soveltuvuutta. 

”HYDX:n haasteena on tällä hetkellä kasvu nykyisestä 140 miljoonan  kruunun  ja 40 työntekijän yrityksestä 240 miljoonaan ja jopa 60 työntekijään. Se on haasteena aivan toista luokkaa kuin kasvu nollasta nykytilanteeseen. Siksi meidän on vahvistettava myyntiorganisaatiotamme.”

Henrik Pålsson, myyntijohtaja, komponenttijärjestelmät

MAAILMANLUOKAN HYDRAULIIKKARATKAISUJA

HYDX:llä on mittava tietämys mobiili-, teollisuus- ja merisovelluksiin tarkoitetuista hydrauliikka- ja elektroniikkaratkaisuista sekä poikkeuksellisen vahvaa osaamista voitelutekniikassa, joten pystymme esimerkiksi tarjoamaan öljyvoitelun kokonaisjärjestelmiä hydrostaattisiin ja hydrodynaamisiin laakereihin. HYDX on Pohjoismaiden kilpailukykyisimpiä ja innovatiivisimpia hydrauliikkayrityksiä sekä koneenrakentajien ja urakoitsijoiden maailmanlaajuisesti suosima yhteistyökumppani. Olemme koko toiminnan ajan, vuodesta 2009 lähtien, panostaneet kokeneisiin työntekijöihin, jotka tuntevat perusteellisesti asiakkaiden tarpeet. HYDX haluaa tehdä asiat yksinkertaisiksi – tavoitteena on ”Smoother business” kaikessa mitä teemme. Jokainen työntekijämme on tekniikasta kiinnostunut, osaava ammattilainen, jota innostaa sekä HYDX:n että asiakkaan menestys. Siksi meillä on mukava tehdä töitä hyvässä porukassa! Yritys on edelleen sen verran pieni, että toiminta on joustavaa ja jokaisella on itsenäistä vastuuta. HydX kuuluu Volito Automation -konserniin.

Hae sinäkin meille töihin! Lähetä viimeistään 28.02.2019 ansioluettelo ja lyhyt kuvaus itsestäsi ja miksi haluat HYDX:lle töihin jompaankumpaan seuraavista osoitteista: henrik.palsson@hydx.se tai jari.hamalainen@hydx.fi.

Kysymyksiin HYDX:stä tai avoinna olevista paikoista vastaa Henrik Pålsson tai Jari Hämäläinen. Lue lisää HYDX:stä sivuillamme TÄSTÄ!

17.07.2019 11:11Building automation: Rexroth opts for KNX
16.07.2019 17:11Osallistu Fluid Finlandin Facebook kisaan - voita Dunlop Hiflex kesäsetti!
16.07.2019 11:11ABB launches new Winder Performance Optimization to maximize capacity and productivity
15.07.2019 11:11Gasum keskustelee tulevaisuuden ratkaisuista SuomiAreenassa
15.07.2019 10:43Lietteenpolttolaitoksen koekäyttö aloitettiin Rovaniemellä
14.07.2019 11:01Aalto-yliopistoon 1 895 uutta opiskelijaa - hakijoiden määrä nousi viime vuodesta
13.07.2019 11:11Valmet toimittaa pakokaasujen puhdistusjärjestelmiä COSCO SHIPPING Lines -varustamolle Kiinaan
12.07.2019 19:11Tawastia Truck Weekend kerää rekkaväen huomenna Ahveniston moottoriradalle - Ammattilehti paikalla Mediamobiililla
12.07.2019 9:00Teppo Rantanen Hydoringin toimitusjohtajaksi
11.07.2019 11:00Additional sizes for Ball Screw Assemblies: The more dynamic way to achieve your goal

Siirry arkistoon »