Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

All-in-one GPS-golfkäsilaite Garminilta

Share |
23.01.2019 9:50

Garmin esitteli tänään ensimmäisen all-in-one GPS-golfkäsilaitteensa, Approach G80:n, jossa hyödynnetään yrityksen hyvin tunnettua golf-GPS-tekniikkaa ja launch monitor -tutkaominaisuuksia edistyksellisten lyöntitietojen mittaamista var­ten.

Uudet tutkaominaisuudet tarjoavat golffareille mahdollisuuden analysoida ja johdonmukaisesti hienosäätää suoritustaan niin rangella kuin pelikierroksen aikanakin mittaamalla golfmailan lavan nopeutta, pallon nopeutta, smash factoria, svingitempoa ja arvioitua matkaa. Approach G80:n uusien harjoittelu- ja pelitilojen avulla golffarit voivat parantaa lyönti­tark­kuuttaan rangella ja pelata virtuaalikierroksia laitteeseen esiladatuilla yli 41.000 värillisillä golf­kent­tä­kartoilla eri puolilla maailmaa. Ohuessa Approach G80 laitteessa on 3.5 tuuman terävä värikosketusnäyttö, jopa 15 tuntia1 kestävä ladattava akku, pikavalitapainike integroitujen tutkaominaisuuksien käyttöä varten pelin aikana sekä takakannessa pallon muotoinen syvennys, jota vasten laitteen voi asettaa nojaamaan.

“Approach G80 tarjoaa golffareille vihdoin mahdollisuuden hyödyntää GPS-golfkäsilaitteessa launch monitor -tutkaominaisuuksia parantaakseen pelitasoaan mittaustietojen avulla”, kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamyynnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel. “Käsilaite toimii all-in-one golftutorina, jossa on korkealuokkaiset tutkaominaisuudet sekä yhteysominai­suudet, joilla golffari pystyy pitämään yhteyttä maailmanlaajuiseen golfyhteisöön.”

Lyöntitarkkuuden testaamis- ja parantamismahdollisuus on yksi Approach G80 -laitteen keskei­sistä ominaisuuksista. Laitteessa on useita hyödyllisiä harjoittelu- ja pelitiloja: Warm-Up, Tempo Training, Virtual Round ja Target Practice. Warm-Up- ja Tempo Training -tiloissa käsilaite hyödyntää integroitua launch monitor- tutkaa pallon nopeuden, mailan lavan nopeuden, smash factorin, arvioidun matkan ja oikean backswing- ja downswing -ajoituksen määrittämisessä arvioidakseen kunkin pelaajan lyöntitempoa. Pelaajat voivat käyttää Approach G80 -käsilaitetta henki­lö­kohtaisten tulostensa parantamiseen ja hiomiseen tai pelatakseen pari kierrosta kaverei­den kanssa rangella päästäkseen esittelemään taitojaan. Virtual Round -tilassa golffarit voivat nostaa panoksia ja pelata simuloituja turnauksia eri puolilla maailmaa olevia käyttäjiä vastaan. Target Practice -tilassa golffarit voivat keskittyä draiveri-, rautamaila- tai lähipeliin ja saada pistei­tä siitä, kuinka hyvin he osuvat tietyllä etäisyydellä oleviin kohteisiin yhden tai kahden pelaajan pelitilassa.

R_ApproachG80_HR_1001.8.png

Pelikentälle päästyään pelaajat voivat hyödyntää Approach G80 -laitteen ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan pelitarkkuutta entisestään. Esim. Touch Targeting -toiminnossa pelaaja voi koskettaa mitä tahansa pistettä näytöllä nähdäkseen tarkan etäisyyden ko. kohtaan, mm. viheriön etu-, taka- ja keskikohtaan, väylälle tai jopa esteelle tai doglegille. Approach G80-käsilaitteen fonttikokoa voi suurentaa, jolloin pelaajan on helpompi tarkistaa etäisyys viheriön etu- tai takareunaan tai keskikohtaan. Viheriönäkymässä golffari voi zoomata viheriölle tai siirtää lipun manuaalisesti päivän sijaintiin. Tämä parantaa etäisyyden hahmottamista ja lyöntitarkkuutta. PlaysLike Distance säätää etäisyyttä ylä- tai alamäkilyöntejä varten korkeuseron perus­teel­la. Korkeusvaihtelu lasketaan pelaajan sijaintipisteen ja karttaan merkityn pisteen välillä. Lisäksi Approach G80 -laitteen PinPointer -toiminto toimii kuin kompassi ja osoittaa viheriön suunnan haastavissa sokkolyönneissä. Laitteessa on digitaalinen tuloskortti jopa 4 pelaajalle. Pelivaihto­ehtoina ovat lyöntipeli, pistebogey, skini ja reikäpeli muutettavin tasoituksin.

Golffarit voivat ladata Garmin Golf -sovelluksen saadakseen käyttöönsä kaikki Approach G80-laitteen yhteysominaisuudet, mm. simuloidut turnaukset yli 41.000:lla laitteeseen esiladatulla kentällä eri puolilla maailmaa sekä automaattiset kenttäpäivitykset. Pelaajat pystyvät myös pitä­mään yhteyttä muihin golffareihin, postaamaan tuloksia, tarkastelemaan tilastotietoja, tallen­tamaan tuloskortteja ja olemaan mukana viikoittaisissa sijoitustaulukoissa.

Approach G80 on saatavissa heti, suositushintaan 539€. Lisätietoja osoitteessa garmin.com/golf.

17.07.2019 11:11Building automation: Rexroth opts for KNX
16.07.2019 17:11Osallistu Fluid Finlandin Facebook kisaan - voita Dunlop Hiflex kesäsetti!
16.07.2019 11:11ABB launches new Winder Performance Optimization to maximize capacity and productivity
15.07.2019 11:11Gasum keskustelee tulevaisuuden ratkaisuista SuomiAreenassa
15.07.2019 10:43Lietteenpolttolaitoksen koekäyttö aloitettiin Rovaniemellä
14.07.2019 11:01Aalto-yliopistoon 1 895 uutta opiskelijaa - hakijoiden määrä nousi viime vuodesta
13.07.2019 11:11Valmet toimittaa pakokaasujen puhdistusjärjestelmiä COSCO SHIPPING Lines -varustamolle Kiinaan
12.07.2019 19:11Tawastia Truck Weekend kerää rekkaväen huomenna Ahveniston moottoriradalle - Ammattilehti paikalla Mediamobiililla
12.07.2019 9:00Teppo Rantanen Hydoringin toimitusjohtajaksi
11.07.2019 11:00Additional sizes for Ball Screw Assemblies: The more dynamic way to achieve your goal

Siirry arkistoon »