Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Näppärä, kompakti ja intuitiivinen: The Aventics Online World - pneumatiikan asiantuntijoille

Share |
22.12.2018 11:01

avpn1.jpg

Näppärä, kompakti ja intuitiivinen: The Aventics Online World Pneumatiikan asiantuntija Aventics yhdistää innovatiivisen verkkokaupan, laaja-alaisen kokemuksen ja käytännölliset sovellukset kätevästi yhdessä verkkosivustossa

Suunnittelijat ja teknisten päätösten tekijät joutuvat selvittämään päivittäin monimutkaisia ja aikaa vieviä liiketoimintaprosesseja. Aventics Online World yhdistää Aventicsin koko tuotevalikoiman ja käytännölliset sovellustyökalut, mahdollistaa ostosten tekemisen kohdennetusti ja tarjoaa kattavaa asiantuntemusta kaikessa pneumatiikkaan liittyvässä.

Laatzen, Saksa, 8.10.2018 – Digitalisointi antaa Aventicsille erinomaisen tilaisuuden luoda lisäarvoa kumppaneille ja asiakkaille. Sen vuoksi tämä pneumatiikan asiantuntija on koonnut kattavan valikoimansa kätevästi yhteen verkkosivustoon. Aventics Online World sisältää kattavan valikoiman käytännöllisiä pneumaattisia sovelluksia ja tarjoaa asiantuntijoiden neuvoja, olipa sitten kyse kokoonpano-ohjelmista, tuotetietoudesta tai energiansäästölaskureista.

Ensisijaisena kohteena ovat pienten ja keskisuurten yritysten tarpeet. Tällaiset yritykset etsivät usein nopeita, helppokäyttöisiä tekniikoita mukaan lukien hyvin erikoistuneet, yksilölliset ratkaisut. Pneumatiikan asiantuntija erottuu joukosta optimoidun tuotetietoushallintajärjestelmänsä ja erinomaisen asiakaspalvelunsa ansiosta.

Innovatiivinen verkkokauppa käytettävissä nyt maailmanlaajuisesti

Osana Online Worldia Aventicsin asiakkailla kaikkialla maailmassa on nyt pääsy Aventicsin pneumatiikkamyymälään osoitteessa www.pneumatics-shop.com. Uusi, helppokäyttöinen verkkokauppa on innovatiivinen alusta, joka mahdollistaa nopeat haut ja yksinkertaistetun tilausprosessin – samalla tavalla kuin kuluttajatuotteiden suuret, tunnetut verkossa toimivat vähittäiskauppiaat. Samanaikaisesti pneumatiikkamyymälä vastaa yritystuoteasiakkaiden erityistarpeisiin, joita ovat tuotteiden yksityiskohtaiset ominaisuudet, nettohinta ja sovellettavat verot.

Tilaa, konfiguroi ja dokumentoi – milloin ja missä tahansa

Osoitteessa www.engineering-tools.com saatavilla olevat Aventicsin monipuoliset suunnittelutyökalut on integroitu myös Online Worldiin. Suunnittelijat ja ostajat voivat hyödyntää verkon kautta kätevästi erilaisia tuotteita, kuten sylinterinetsintäsovellusta (CylinderFinder), tuotetietoutta, CAD-dataa, laskentaohjelmia ja energiansäästölaskureita. Cross Reference Tooltyökalun avulla asiakkaat voivat etsiä nykyisin käytössä olevia pneumaattisia komponentteja ja saada hakutulokseksi vastaavia Aventicsin tuotteita. Konfiguraattorilla käyttäjät voivat räätälöidä sylintereitä, sylinteri-venttiiliyhdistelmiä, venttiilijärjestelmiä, huoltolaitteita ja muita komponentteja tarkkojen vaatimustensa mukaan.

”Erilaisia monipuolisia toimintoja tarjoava Online World -sivusto on tarkoitettu kaikille pneumatiikan parissa toimiville. Henkilökohtaisen my AVENTICS -tilin kautta käytössäsi on ympäri vuorokauden kaikki olennainen sisältö ja konfigurointityökalut sekä mahdollisuus hankkia tuotteita”, kertoo Aventicsin digitaalisen liiketoiminnan johtaja Andreas Hart.

22.01.2019 14:33Vientiteollisuuden liitot yhteiselle vaalikiertueelle
22.01.2019 10:11Teknologiaa ei ole ilman ihmistä - Teknologia 19 -messujen teema nostaa esille ihmisen ja vastuullisuuden merkityksen teknologian eri aloilla
22.01.2019 10:10Aventicsin sähköpneumaattinen paineensäädin takaa hyvän hallittavuuden
22.01.2019 8:11Jussi Ojanen aloittaa Kiwa Inspecta Suomen maajohtajana
21.01.2019 16:30Rauma Marine Contructions ja Kvarken Link allekirjoittivat Merenkurkun lautan rakentamissopimuksen
21.01.2019 16:00VEOn huolto-osaamista nyt myös tuulivoimapuistossa Norjassa
21.01.2019 12:00Etteplan avaa uuden toimiston Kiinaan
20.01.2019 11:01PMC Hydraulics tarjoaa SUN Hydraulics -tuotteet nyt kaikkialla Pohjoismaissa
19.01.2019 13:01Korkeakoulujen kevään yhteishaun ensimmäinen hakuaika alkaa
18.01.2019 9:11Tuhannet tiivisteet teollisuuden tarpeisiin Top-Osalta

Siirry arkistoon »