Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Aventicsilta sovellukseen välittömästi integroitava Industrial Internet of Things -ratkaisu

Share |
17.10.2018 10:01

smart1.jpg

Miten esitellä IIoT yrityksessä riittävän yksinkertaisesti? Se on kysymys, jonka moni esittää. Pneumatiikan asiantuntija AVENTICS tarjoaa asiakkailleen helposti mukautettavan mobiiliratkaisun nimeltä Smart Pneumatics Analyzer (SPA).

Viime vuoden Elmia-messuilla oranssinvärinen matkalaukku oli näyttelyn houkuttelevin tuote, ja siitä keskusteltiin AVENTICSIN osastolla kaikkein eniten.

– Kaikki puhuvat esineiden Internetistä, myös teollisuudessa, mutta meillä sanoista on ryhdytty tekoihin ja esineiden Internet on totta jo nyt, sanoo AVENTICSIN tuotevastaava Joseph Makra.

SPA-laukku voidaan liittää helposti esimerkiksi olemassa olevan koneen paineilmalähteeseen. SPA tekee pika-analyysin tärkeimmistä komponenteista ja niiden paineilman kulutuksesta, virtaaman mittauksesta ja mahdollisista vuodoista.

– Digitalisoimalla pneumaattisen sovelluksen SPA-laukun avulla voidaan saada suoraa tietoa eduista ja mahdollisuuksista, joita IIoT:hen liittyminen tuo. Se tapahtuu nopeasti ja helposti, sanoo AVENTICSIN tekninen johtaja Björn Lindberg.

Kannettava SPA-laukku sisältää järjestelmän aivoina toimivan Smart Pneumatics Monitor -valvontalaitteen (SPM), AS-sarjan käsittely-yksikön (valittavissa eri kokoja) ja tabletin, jossa näkyvät mitatut tulokset reaaliajassa tai tallennettuna.

SPM valvoo järjestelmän toimintaa, analysoi dataa ja antaa käyttäjälle prosessoidut tiedot, minkä perusteella huollon tarve voidaan arvioida. Kaikki venttiileiltä ja venttiilijärjestelmän I/O-moduuleihin liitetyiltä komponenteilta tulevat tiedot luetaan mikroprosessorille ja käsitellään matemaattisten algoritmien avulla. AVENTICS on kehittänyt algoritmit sille vuosikymmenien kuluessa kertyneen tuote- ja sovellustekniikan osaamisen ja kokemuksen pohjalta.

– Meille on tärkeää, että voimme tukea ja auttaa asiakkaitamme heidän digitalisointiprosessissaan, painottaa Joseph Makra. Kehitämme SPA:ta ja ohjelmistoa analyysitulosten perusteella yhdessä asiakkaidemme kanssa mukauttaaksemme ne erityisesti heidän sovelluksiinsa sopiviksi. Tällä tavoin käyttäjät huomaavat IIoT:n tuoman lisäarvon.

Tietoja Emersonista

Emerson (NYSE: EMR), jonka pääkonttori on St. Louisissa, Missourissa, on globaali teknologiaja insinööriyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja teollisilla, kaupallisilla ja yksityisillä sovellusalueilla. Emerson Automation Solutions -liiketoimintayksikkö auttaaprosessi-, hybridi- ja erillisiä tuotantolaitoksia maksimoimaan tuotantonsa, suojaamaanhenkilöstöä ja ympäristöä sekä optimoimaan energia- ja käyttökustannuksensa. Emerson Commercial and Residential Solutions -liiketoimintayksikkö auttaa varmistamaan ihmisten elämänlaatua ja terveyttä, suojelemaan elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta, lisäämään energiatehokkuutta ja luomaan kestävää infrastruktuuria.

Saat lisätietoa vierailemalla täällä https://www.emerson.com/fi-fi/automation-solutions

Tietoja AVENTICSISTA

Aventics on pneumatiikkakomponenttien ja -järjestelmien sekä räätälöityjen sovellusten johtava valmistaja. Pneumatiikkaan erikoistunut yritys valmistaa tuotteita ja palveluja teollisuusautomaatioon erikoisalueinaan Commercial Vehicles, Food & Beverage, Railway Technology, Life Sciences, Energy ja Marine Technology.

Integroidun elektroniikan, innovatiivisten materiaalien ja ajankohtaisiin alueisiin painottumisen, kuten koneturvallisuus ja teollisuus 4.0, ansiosta Aventics on todellinen helppokäyttöisyyden ja älykkään teknologian keihäänkärki.

Aventicsilla on yli 150 vuoden kokemus pneumatiikasta ja se työllistää noin 2 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Saksan, Ranskan, Unkarin, Yhdysvaltojen ja Kiinan tuotantolaitosten lisäksi yhtiö on edustettuna yli 1000 maassa omilla myyntiorganisaatioilla ja jälleenmyyjillä. Aventics on sertifioitu laatustandardien ISO 9001 ja ISO/TS 16949, ympäristöjohtamisen standardin ISO 14001 sekä energianhallinnan standardin ISO 50001 mukaisesti.

Lisätietoja on annettu osoitteessa www.aventics.fi.

24.03.2019 12:11Uudet ydinenergiateknologiat ilmastonmuutoksen hillitsijöiksi - VTT:n koordinoima EU-hanke tasoittaa tietä pienydinreaktoreille Euroopassa
23.03.2019 9:11Vaasa Gas Exchange VGE -tapahtuma keräsi energia-alan asiakkaat ja asiantuntijat verkostoitumaan
22.03.2019 11:22Bosch Rexroth invests in the Factory of the Future
21.03.2019 11:33Tampereen uusi korkeakouluyhteisö ensimmäistä kertaa mukana yhteishaussa
20.03.2019 13:34Wärtsilän ratkaisut tekevät Wasalinen uudesta laivasta yhden maailman tehokkaimmista ja ympäristöystävällisimmistä
20.03.2019 11:003D printer to build two-storey house in Belgium
20.03.2019 10:00Tekoäly uudistaa teollisuuden palveluita, kunnossapitoa ja työturvallisuutta
19.03.2019 17:00Stauff:lta laajennettu valikoima lohkosuojauksella varustettuja letkuarmatuureja
19.03.2019 12:11Sileäpintaiset hydrauliikkaletkut Dunlop Hiflexilta
18.03.2019 11:01Palvelutuonti kasvoi palveluvientiä reippaammin

Siirry arkistoon »