Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Aventicsilta sovellukseen välittömästi integroitava Industrial Internet of Things -ratkaisu

Share |
17.10.2018 10:01

smart1.jpg

Miten esitellä IIoT yrityksessä riittävän yksinkertaisesti? Se on kysymys, jonka moni esittää. Pneumatiikan asiantuntija AVENTICS tarjoaa asiakkailleen helposti mukautettavan mobiiliratkaisun nimeltä Smart Pneumatics Analyzer (SPA).

Viime vuoden Elmia-messuilla oranssinvärinen matkalaukku oli näyttelyn houkuttelevin tuote, ja siitä keskusteltiin AVENTICSIN osastolla kaikkein eniten.

– Kaikki puhuvat esineiden Internetistä, myös teollisuudessa, mutta meillä sanoista on ryhdytty tekoihin ja esineiden Internet on totta jo nyt, sanoo AVENTICSIN tuotevastaava Joseph Makra.

SPA-laukku voidaan liittää helposti esimerkiksi olemassa olevan koneen paineilmalähteeseen. SPA tekee pika-analyysin tärkeimmistä komponenteista ja niiden paineilman kulutuksesta, virtaaman mittauksesta ja mahdollisista vuodoista.

– Digitalisoimalla pneumaattisen sovelluksen SPA-laukun avulla voidaan saada suoraa tietoa eduista ja mahdollisuuksista, joita IIoT:hen liittyminen tuo. Se tapahtuu nopeasti ja helposti, sanoo AVENTICSIN tekninen johtaja Björn Lindberg.

Kannettava SPA-laukku sisältää järjestelmän aivoina toimivan Smart Pneumatics Monitor -valvontalaitteen (SPM), AS-sarjan käsittely-yksikön (valittavissa eri kokoja) ja tabletin, jossa näkyvät mitatut tulokset reaaliajassa tai tallennettuna.

SPM valvoo järjestelmän toimintaa, analysoi dataa ja antaa käyttäjälle prosessoidut tiedot, minkä perusteella huollon tarve voidaan arvioida. Kaikki venttiileiltä ja venttiilijärjestelmän I/O-moduuleihin liitetyiltä komponenteilta tulevat tiedot luetaan mikroprosessorille ja käsitellään matemaattisten algoritmien avulla. AVENTICS on kehittänyt algoritmit sille vuosikymmenien kuluessa kertyneen tuote- ja sovellustekniikan osaamisen ja kokemuksen pohjalta.

– Meille on tärkeää, että voimme tukea ja auttaa asiakkaitamme heidän digitalisointiprosessissaan, painottaa Joseph Makra. Kehitämme SPA:ta ja ohjelmistoa analyysitulosten perusteella yhdessä asiakkaidemme kanssa mukauttaaksemme ne erityisesti heidän sovelluksiinsa sopiviksi. Tällä tavoin käyttäjät huomaavat IIoT:n tuoman lisäarvon.

Tietoja Emersonista

Emerson (NYSE: EMR), jonka pääkonttori on St. Louisissa, Missourissa, on globaali teknologiaja insinööriyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja teollisilla, kaupallisilla ja yksityisillä sovellusalueilla. Emerson Automation Solutions -liiketoimintayksikkö auttaaprosessi-, hybridi- ja erillisiä tuotantolaitoksia maksimoimaan tuotantonsa, suojaamaanhenkilöstöä ja ympäristöä sekä optimoimaan energia- ja käyttökustannuksensa. Emerson Commercial and Residential Solutions -liiketoimintayksikkö auttaa varmistamaan ihmisten elämänlaatua ja terveyttä, suojelemaan elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta, lisäämään energiatehokkuutta ja luomaan kestävää infrastruktuuria.

Saat lisätietoa vierailemalla täällä https://www.emerson.com/fi-fi/automation-solutions

Tietoja AVENTICSISTA

Aventics on pneumatiikkakomponenttien ja -järjestelmien sekä räätälöityjen sovellusten johtava valmistaja. Pneumatiikkaan erikoistunut yritys valmistaa tuotteita ja palveluja teollisuusautomaatioon erikoisalueinaan Commercial Vehicles, Food & Beverage, Railway Technology, Life Sciences, Energy ja Marine Technology.

Integroidun elektroniikan, innovatiivisten materiaalien ja ajankohtaisiin alueisiin painottumisen, kuten koneturvallisuus ja teollisuus 4.0, ansiosta Aventics on todellinen helppokäyttöisyyden ja älykkään teknologian keihäänkärki.

Aventicsilla on yli 150 vuoden kokemus pneumatiikasta ja se työllistää noin 2 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Saksan, Ranskan, Unkarin, Yhdysvaltojen ja Kiinan tuotantolaitosten lisäksi yhtiö on edustettuna yli 1000 maassa omilla myyntiorganisaatioilla ja jälleenmyyjillä. Aventics on sertifioitu laatustandardien ISO 9001 ja ISO/TS 16949, ympäristöjohtamisen standardin ISO 14001 sekä energianhallinnan standardin ISO 50001 mukaisesti.

Lisätietoja on annettu osoitteessa www.aventics.fi.

20.01.2019 11:01PMC Hydraulics tarjoaa SUN Hydraulics -tuotteet nyt kaikkialla Pohjoismaissa
19.01.2019 13:01Korkeakoulujen kevään yhteishaun ensimmäinen hakuaika alkaa
18.01.2019 9:11Tuhannet tiivisteet teollisuuden tarpeisiin Top-Osalta
18.01.2019 8:22Suomi on tekoälyosaamisessa omassa kokoluokassaan vahva maa
17.01.2019 14:01Koneen Säätiöltä lähes 900 000 euroa naapuruus- ja ympäristötutkimukseen
17.01.2019 8:43Kunnossapitopalveluihin erikoistunut Viafin Service ostaa Gasum Tekniikan
16.01.2019 13:28Uusi Teollisuus: futuristit kertovat, miten maailman muutos näkyy teollisuudessa
16.01.2019 13:15Insinööriliitto on huolissaan asiantuntijatyön tulevaisuudesta Suomessa
16.01.2019 8:23Keskuskauppakamarin Vuori: Brexit-sovun kaatuminen myrkkyä kaupankäynnille
15.01.2019 9:00AVENTICSin uudet AS3-SV-turvaventtiilit - turvallisuutta ihmiselle ja koneelle

Siirry arkistoon »