Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Aventicsilta sovellukseen välittömästi integroitava Industrial Internet of Things -ratkaisu

Share |
17.10.2018 10:01

smart1.jpg

Miten esitellä IIoT yrityksessä riittävän yksinkertaisesti? Se on kysymys, jonka moni esittää. Pneumatiikan asiantuntija AVENTICS tarjoaa asiakkailleen helposti mukautettavan mobiiliratkaisun nimeltä Smart Pneumatics Analyzer (SPA).

Viime vuoden Elmia-messuilla oranssinvärinen matkalaukku oli näyttelyn houkuttelevin tuote, ja siitä keskusteltiin AVENTICSIN osastolla kaikkein eniten.

– Kaikki puhuvat esineiden Internetistä, myös teollisuudessa, mutta meillä sanoista on ryhdytty tekoihin ja esineiden Internet on totta jo nyt, sanoo AVENTICSIN tuotevastaava Joseph Makra.

SPA-laukku voidaan liittää helposti esimerkiksi olemassa olevan koneen paineilmalähteeseen. SPA tekee pika-analyysin tärkeimmistä komponenteista ja niiden paineilman kulutuksesta, virtaaman mittauksesta ja mahdollisista vuodoista.

– Digitalisoimalla pneumaattisen sovelluksen SPA-laukun avulla voidaan saada suoraa tietoa eduista ja mahdollisuuksista, joita IIoT:hen liittyminen tuo. Se tapahtuu nopeasti ja helposti, sanoo AVENTICSIN tekninen johtaja Björn Lindberg.

Kannettava SPA-laukku sisältää järjestelmän aivoina toimivan Smart Pneumatics Monitor -valvontalaitteen (SPM), AS-sarjan käsittely-yksikön (valittavissa eri kokoja) ja tabletin, jossa näkyvät mitatut tulokset reaaliajassa tai tallennettuna.

SPM valvoo järjestelmän toimintaa, analysoi dataa ja antaa käyttäjälle prosessoidut tiedot, minkä perusteella huollon tarve voidaan arvioida. Kaikki venttiileiltä ja venttiilijärjestelmän I/O-moduuleihin liitetyiltä komponenteilta tulevat tiedot luetaan mikroprosessorille ja käsitellään matemaattisten algoritmien avulla. AVENTICS on kehittänyt algoritmit sille vuosikymmenien kuluessa kertyneen tuote- ja sovellustekniikan osaamisen ja kokemuksen pohjalta.

– Meille on tärkeää, että voimme tukea ja auttaa asiakkaitamme heidän digitalisointiprosessissaan, painottaa Joseph Makra. Kehitämme SPA:ta ja ohjelmistoa analyysitulosten perusteella yhdessä asiakkaidemme kanssa mukauttaaksemme ne erityisesti heidän sovelluksiinsa sopiviksi. Tällä tavoin käyttäjät huomaavat IIoT:n tuoman lisäarvon.

Tietoja Emersonista

Emerson (NYSE: EMR), jonka pääkonttori on St. Louisissa, Missourissa, on globaali teknologiaja insinööriyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja teollisilla, kaupallisilla ja yksityisillä sovellusalueilla. Emerson Automation Solutions -liiketoimintayksikkö auttaaprosessi-, hybridi- ja erillisiä tuotantolaitoksia maksimoimaan tuotantonsa, suojaamaanhenkilöstöä ja ympäristöä sekä optimoimaan energia- ja käyttökustannuksensa. Emerson Commercial and Residential Solutions -liiketoimintayksikkö auttaa varmistamaan ihmisten elämänlaatua ja terveyttä, suojelemaan elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta, lisäämään energiatehokkuutta ja luomaan kestävää infrastruktuuria.

Saat lisätietoa vierailemalla täällä https://www.emerson.com/fi-fi/automation-solutions

Tietoja AVENTICSISTA

Aventics on pneumatiikkakomponenttien ja -järjestelmien sekä räätälöityjen sovellusten johtava valmistaja. Pneumatiikkaan erikoistunut yritys valmistaa tuotteita ja palveluja teollisuusautomaatioon erikoisalueinaan Commercial Vehicles, Food & Beverage, Railway Technology, Life Sciences, Energy ja Marine Technology.

Integroidun elektroniikan, innovatiivisten materiaalien ja ajankohtaisiin alueisiin painottumisen, kuten koneturvallisuus ja teollisuus 4.0, ansiosta Aventics on todellinen helppokäyttöisyyden ja älykkään teknologian keihäänkärki.

Aventicsilla on yli 150 vuoden kokemus pneumatiikasta ja se työllistää noin 2 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Saksan, Ranskan, Unkarin, Yhdysvaltojen ja Kiinan tuotantolaitosten lisäksi yhtiö on edustettuna yli 1000 maassa omilla myyntiorganisaatioilla ja jälleenmyyjillä. Aventics on sertifioitu laatustandardien ISO 9001 ja ISO/TS 16949, ympäristöjohtamisen standardin ISO 14001 sekä energianhallinnan standardin ISO 50001 mukaisesti.

Lisätietoja on annettu osoitteessa www.aventics.fi.

17.07.2019 11:11Building automation: Rexroth opts for KNX
16.07.2019 17:11Osallistu Fluid Finlandin Facebook kisaan - voita Dunlop Hiflex kesäsetti!
16.07.2019 11:11ABB launches new Winder Performance Optimization to maximize capacity and productivity
15.07.2019 11:11Gasum keskustelee tulevaisuuden ratkaisuista SuomiAreenassa
15.07.2019 10:43Lietteenpolttolaitoksen koekäyttö aloitettiin Rovaniemellä
14.07.2019 11:01Aalto-yliopistoon 1 895 uutta opiskelijaa - hakijoiden määrä nousi viime vuodesta
13.07.2019 11:11Valmet toimittaa pakokaasujen puhdistusjärjestelmiä COSCO SHIPPING Lines -varustamolle Kiinaan
12.07.2019 19:11Tawastia Truck Weekend kerää rekkaväen huomenna Ahveniston moottoriradalle - Ammattilehti paikalla Mediamobiililla
12.07.2019 9:00Teppo Rantanen Hydoringin toimitusjohtajaksi
11.07.2019 11:00Additional sizes for Ball Screw Assemblies: The more dynamic way to achieve your goal

Siirry arkistoon »