Yhteystiedot

Ammattilehti.fi
Vironkatu 9, 00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi

Janne Jokela
janne.jokela@ammattilehti.fi
050 412 9030

Taneli Jokela
taneli.jokela@ammattilehti.fi
050 320 8174

Tero Lahtinen
tero.lahtinen@ammattilehti.fi
050 464 7972

Satunnaiset kuvat

Festool tuo markkinoille helposti mukana kuljetettavan ja nopeasti käyttövalmiin verstaan

Share |
12.07.2018 10:55

festool_mw1000_09.jpg

Festool laajentaa työpisteen organisointijärjestelmäänsä ja tuo markkinoille uuden mobiilin verstaan.

Lokakusta alkaen saatavilla oleva järjestelmä soveltuu erinomaisesti Systainer-salkkujen kuljetukseen ja tarjoaa kätevällä työtasollaan optimaaliset työskentelyolosuhteet työmaa- ja asennuskäytössä. Sen voi varustaa yksilöllisesti ja se takaa erinomaisen järjestyksen. Mobiili verstas MW 1000 on joustavakäyttöinen, kevyt ja kompaktin kokoinen. Sen kuljetus on helppoa myös portaikoissa ja se on heti käyttövalmis ilman aikaavievää kokoamista ja purkamista.

Mobiili verstas MW 1000 on uusi optimaalinen järjestelmäratkaisu, jossa yhdistyvät "säilytys- ja kuljetusjärjestelmän" sekä "puolikiinteäasenteisen työskentelyn" edut. "Olemme varustaneet mobiilin verstaan joustavakäyttöisellä työtasolla ja turvallisilla kuljetus- ja säilytysmahdollisuuksilla kaikille tarvittaville sähkötyökaluille, käsityökaluille, lisävarusteille ja käyttötarvikkeille. Joustavakäyttöinen järjestelmä sisältää kaiken tarvittavan kuljetukseen ja työmaa- ja asennuskäyttöön", kuvaa Festoolin tuotepäällikkö Oliver Seeger tätä uutuutta. 

festool_mw1000_13.jpg

Helppo kuljetus ja työskentely

Festool kehitti uuden mobiilin verstaan niin, että se takaa helpon kuljetuksen ja tarkat työtulokset. Suurten ja kestävien kumipyörien ansiosta se kulkee kätevästi myös portaikoissa – sen kuljetus on aina helppoa, olipa kyse sitten verstaasta, autoon kuormauksesta tai työmaasta. Kompaktien mittojensa ja vaivattoman kokoamisen ja purkamisen ansiosta mobiili verstas uskomattoman kätevä päivittäisessä käytössä. Uudessa MW 1000:ssa on tukeva reikälevystä ja alumiiniprofiilista koostuva työtaso, joka tarjoaa kätevät tuenta- ja kiinnitysmahdollisuudet. Systainerille tarkoitetussa vetolaatikossa työvälineet ovat selkeästi esillä ja sen korkeuden voi säätää yksilöllisesti ilman työkaluja. Mobiilin verstaan voi varustaa yksilöllisesti lisävarusteena saatavilla vetolaatikoilla. Systainerin ja lisäpöydän saa muutamalla kädenliikkeellä tukevaan ja turvalliseen kuljetusasentoon – ilman paikaltaan luistamisen vaaraa. Lisäksi järjestelmään kuuluu muitakin nerokkaita yksityiskohtia, kuten kulmaltaan säädettävä työntöaisa, liukupinnat ja kaukalon kädensija. Siksi MW 1000:n voi kuormata autoon helposti vain yhden henkilön voimin. Taittojalat avaamalla lisäpöydän saa käyttövalmiiksi muutamalla kädenliikkeellä. Korkeudeltaan säädettävien säätöjalkojen avulla voi kompensoida alustan epätasaisuudet. Festool on lisännyt perusosaan lisälokeron, joka on tarkoitettu pienosien säilytykseen käytettävälle SYS-MINI 1 -salkulle. Mobiilin verstaan voi varustaa kätevästi ja yksilöllisesti omien käyttötarpeiden mukaan. Myös sen työ- ja säilytystason: jos sen tarjoama tila ei riitä, sitä voi laajentaa kätevästi lisäpöydillä. MFT/3:n tarvikeosat ovat yhteensopiva uuden mobiilin verstaan kanssa. 

festool_mw1000_01.jpg

Työpisteen organisoinnin asiantuntija

Festool on ollut jo monia vuosia tunnettu optimaalisista säilytys- ja kuljetusratkaisuistaan, jotka sopivat verstaiden, rakennustyömaiden ja asennuskohteiden tehtäviin. Ne antavat työntekijöistä ammattimaisen kuvan asiakkaiden silmissä ja auttavat säästämään aikaa ja rahaa, koska kaikki tarvittavat työvälineet ovat aina kätevästi mukana. Ne mahdollistavat tehokkaan työskentelyn ilman työkalujen jatkuvaa etsiskelyä. "Ammattitöissä monitoimipöytä MFT on jo osoittanut erinomaisuutensa uudenaikaisena työpenkkinä, joka soveltuu puolikiinteäasenteiseen työskentelyyn. Systainerien kätevän ja nopean kuljetuksen mahdollistavat säilytys- ja kuljetusjärjestelmät kuuluvat niinikään jo ennestään valikoimaamme. Uudessa mobiilissa verstaassamme olemme yhdistäneet nämä molemmat komponentit toisiinsa. MW 1000 on vakuuttava tuote, koska sen käyttö, kokoaminen ja purkaminen on uskomattoman yksinkertaista ja se mahdollistaa helpon ja kevyen kuljetuksen", kertoo tuotepäällikkö Seeger. Tästä kompaktista yksiköstä saa muutamalla kädenliikkeellä tukevan työpisteen, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut. Mobiili verstas on saatavana ammattiliikkeistä lokakuu 2018 lähtien. Lisätietoja saat ammattiliikkeistä ja nettiosoitteesta www.festool.fi

16.12.2018 10:11Avoiding the traps: The five biggest stumbling blocks in the introduction of IIoT
15.12.2018 11:01Nissan myöntää laatupalkinnon NSK:n Peterleen laakeritehtaalle
14.12.2018 12:01Valtio pääomittaa TTY:tä kuudella miljoonalla eurolla
13.12.2018 21:01LUE TÄSTÄ! Uusi järkälemäinen Kivirock-lehti on ilmestynyt - tarjolla 248-sivua mielenkiintoista maarakennus- ja kaivosalan asiaa
13.12.2018 15:50GVS-hengityssuojainten maahantuonti Vandernet Oy:lle
12.12.2018 9:00Suomen Akatemialta rahoitusta painetun älykkyyden ja tulevaisuuden langattomien verkkojen tutkimukseen
11.12.2018 12:01Manuli LubeMaster - laatua keskusvoitelujärjestelmien letkutuksiin
10.12.2018 11:30Tutkijat ennustavat keinoälyn ja lohkoketjuteknologian mullistavan energia-alaa
09.12.2018 17:33Vuodenvaihteen Metsäalan Ammattilehti on parhaillaan työn alla - mukana HYDRAULIIKKA teema - VIELÄ EHDIT MUKAAN ILMOITUKSELLA!
09.12.2018 11:01Vuoden odotus ohi - Suomi 100 -satelliitti laukaistiin avaruuteen

Siirry arkistoon »